hirdetés
hirdetés

Ki itt, ki ott: KIOSK-ban az aranykulcsosok

Vezetőségi üléssel kezdődött a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének februári találkozója, amelyet a pesti Belváros egyik izgalmasan kialakított, még a további változás fázisában lévő találkozó- és vendégváróhelyén, a KIOSK Alapozóban tartottak.

hirdetés

Az ezen elhangzottakról számolt be a tagságnak Ungár Tamás elnök. Tagdíjakról, aktív, passzív és pártoló tagságról, valamint olyan szakmai programokról, javaslatokról volt szó, amelyek előbbre viszik concierge-ek ügyeit. A taxikérdés, ÁFA-gondok és szervezési kérdések pedig csak néhány azok közül, amelyek megoldásra várnak.

Katona András kulturális menedzser, a téma felelőse a közelgő Budapesti Tavaszi Fesztiválról tájékoztatta a hallgatóságot. Többek közt elmondta, csak decemberben kezdhették el a külföldre irányuló marketingmunkát, ami azért, valljuk be, kissé rejtélyes – miért ilyen későn, hiszen 34. éve tart ez a programfolyam, tehát nyilvánvaló volt, hogy idén tavasszal is megrendezik ezt a sikeres, és sok külföldi vendégérkezést generáló fesztivált.

Damla Karabacakoglu, egy férfiaknak ajánlott éjszakai bár marketingese tájékoztatta a nagyérdeműt pesti klubjuk csábító programjairól.

A vacsora előtt házbejárásra is volt lehetőség. Megatervekről, Óriási lehetőségekről, a közeli Babel nyitásról szóltak a hírek, miközben egy négyszintes nagykonyhát mutatott meg a ház tulajdonosa, Hltaky-Schlichter Huber. 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai