hirdetés

Leendő cukrászok, szakácsok és pincérek versenyeztek

Dobos-napi gasztronómiai versenyt hirdetett szerdán a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola megalakulásának 125., névadója születésnapjának 165. évfordulóján.

hirdetés

A versenyt három kategóriában (szakács, pincér, cukrász) hirdették meg. A cukrász szakmában induló versenyzők közül első helyezést ért el a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola tanulója: Végh Anita. Külön díjat kapott Gyurka Tamás, a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola tanulója.

A szakács szakmában első díjat Söre Csaba, a Gundel tanulója kapta. Itt is volt különdíj: a legízletesebb készítményért Szőke Tímea (Szeged, Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola), a leginnovatívabb termékek Söre Csaba (Gundel) és a legkreatívabb tálalás Kósa Erikáé (Dobos) volt.

Nézze meg a versenyen készült képeinket!

A pincér szakmában első helyezést ért el Bemula Ticiána (Gundel). Különdíjat kapott: a legjobb kommunikációs készségű versenyző Krekuska Noémi (Hansági), a versenykiírásnak legmegfelelőbb farsangi díszasztal Kovács Márké (Giorgio Perlasca Kereskedelmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola) lett.

Csapatban első helyezett a Gundel csapata, második a Dobos, harmadik helyezést a Szamos iskola csapata érdemelte ki. A győztesek Horti Andrásnétől, az iskola igazgatójától vehették át az elismeréseket.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai