hirdetés
hirdetés

Megjelent a Fehérvár Travel 2020. évi programfüzete

A 208 oldalas kiadvány 143-féle programot kínál 584 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma.

(X)

hirdetés

A Fehérvár Travel ebben az évben is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait. Az utazásokra március 16-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A Fehérvár Travel kulturális körutazásainak népszerűségét mutatja, hogy már a katalógus megjelenésének első napján több mint 3000 fő jelentkezése érkezett meg. A jelentkezések feldolgozásán és visszaigazolásán az utazási iroda valamennyi munkatársa gőzerővel dolgozik, ennek ellenére az óriási mennyiség miatt csúszások előfordulhatnak. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák megértését.

A kiadványban a 2019-es programfüzet mindegyik utazása megtalálható, de természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra, melyek közül a „Barangolás a Rajna és a Mosel völgyében” című autóbuszos, valamint a „Volt egyszer egy Vadnyugat” című repülős körutazást sokan várták a Fehérvár Travel törzsutasai közül. A decemberi előjelentkezés során egy-két nap alatt elfogytak mindkét úttípusra a helyek.

A nyári katalógus az új programokon kívül is tartogat néhány újdonságot, valamint a megszokott kedvezményeket:

- A Fehérvár Travel 2019 végén a körutazásokra specializálódott nagyobb magyarországi utazási irodák közül elsőként csatlakozott a MUISZ felhívásához, így minden utazásuk teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben.

- A katalógus szerkezete is változott: azok az egzotikus utazásokhoz tartozó hasznos tudnivalók, melyek eddig a kiadvány első részében egy blokkban szerepeltek, az idei évtől a megfelelő programoldalakra kerültek, az adott desztináció térképével együtt.

- A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára.

- Csoportjaik már közel 70 %-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el. A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy 2018-hoz hasonlóan a 2019-es évben is az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

A Fehérvár Travel az idei évben sem vesz részt kiállítóként az UTAZÁS kiállításon. Ennek fő oka, hogy a sok ezer megrendelés feldolgozása, visszaigazolása miatt minden munkaerőre szükség van az irodában. Az érdeklődők Székesfehérvár város standján juthatnak hozzá a Fehérvár Travel katalógusához.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai