Négy csillag superior minősítést kapott a Prestige Hotel Budapest

A tavaly tavasszal megnyílt Vigyázó Ferenc utcai boutique hotel, a Prestige Hotel Budapest managementje hivatalosan is megerősíti, hogy a szálloda immáron 4 csillag Superior besorolással folytatja működését.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mazen Al Ramahi, a szálloda tulajdonosa 2015. tavaszán nyitotta meg a Hild József által tervezett, Duna közelében fekvő nagypolgári épületben a Prestige Hotel Budapestet. A korábban nyitott Boutique Hotel Budapest**** és az egykori Hungária Fürdő helyén álló Continental Hotel Budapest ****Superior után ez már a harmadik budapesti szállodája a fejlődő cégcsoportnak, amelynek munkáját Géher Zoltán brand igazgató felügyeli.

A 85 vintage stílusú szobát kínáló hotel már a nyitást követő időszak alatt is a várakozásokat felülmúló sikereket ért el, és ez az idő múlásával újabb és újabb díjak és elismerések sorában látszik folytatódni. A szakma meghatározó, vendégértékelésekre alapozó online utazási oldalán, a TripAdvisoron az előkelő 6. helyett szerezte meg, ezzel érdemelve ki a TripAdvisor Traveller’s Choice- 2016 díját.

Amíg a Booking. com és Expedia, a két legnagyobb online utazási iroda „9,4-es kiválósági díj”-jal és a 2015-ös év ’Legígéretesebb Új Szállodája’ címmel nyugtázta a hotel által képviselt kiemelkedő színvonalat.

Ezenfelül az Utazó Magazin által évente megrendezett a díjátadóról Gaál Miklós, a szálloda igazgatója ’Az Év Új Szállodája – 2015’ címmel távozhatott.

A rangos elismerések komoly motivációt jelentettek a korábbi években már jelentős sikereket elkönyvelő, - Géher Zoltán igazgatása alatt működő - Continental Hotel Budapest managementjének is, akik a majd egy év alatt végzett áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárultak a Prestige Hotel Budapest sikereihez. A közös munka fókuszában a szálloda mottójában is megfogalmazott időtlen elegancia és a vendégek minél magasabb színvonalú kiszolgálása állt. A kitartó munka és az elkötelezettség meghozta a gyümölcsét, a Hotelstars 4 csillag superior minősítést.

„A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Hotelstars Union által használt követelményrendszerében megfogalmazott kiemelkedő színvonal, a magas minőségű szolgáltatások és a vendéglátásban nyújtott értékek képviselete azonos a mi szakmai elképzelésünkkel is. Ez alapján érdemelhettük ki a Prestige Hotel Budapest****Superior címet, amiért minden munkatársamat elismerés illet.”- nyilatkozta Gaál Miklós szállodaigazgató. Büszkék vagyunk arra is, hogy szállodánk étterme, a Costes Downtown csapata múlt héten a világ éttermeinek legrangosabb kiadványában, a Michelin kalauzban, megszerezte Magyarország 5. Michelin csillagát.


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.