hirdetés

Organikus gin Agárdról

A gin reneszánszát éli a világban, nincs ez másképp Magyarországon sem. És most itt a hazai ginek legújabb tagja, amelyet organikus módon készítettek az agárdiak.

hirdetés

Az Agárdi Pálinkafőzde egy teljes gin portfóliót is létrehozott. Ennek legújabb tagja az Agárdi Organic Gin, amely mind a környezettudatosság, mind a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve új minőséget képvisel a hazai ginek piacán. Ez az első és eddig egyetlen idehaza, amely a biocertifikációhoz szükséges szigorú előírások betartásával és ellenőrzésével készült.

 

Egyedi receptúra alapján készítik. Az organikus gin egy szűretlen ital, a növényi olajok miatt némileg opálosabb a színe, textúrált, gazdagabb ital, mint a klasszikus, jól ismert gin. Mivel a készítése során felhasznált növényi anyagok valóban vegyszermentesek, így az alkoholban kiázva egy rendkívül tiszta italt eredményeznek. Komplex ízvilággal rendelkezik, virágos jegyekben gazdag ital.  

Az Agárdi Pálinkafőzde számára ez a gin azért is nagy mérföldkő, mert ez az első termékük a cég környezettudatosságra és fenntarthatóságra épülő gondolkodásmódjának. „Cégünk filozófiája a kezdetektől fogva a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra épült, mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde társtulajdonosa és főzdemestere. Már az üzemet is úgy alakítottuk ki évekkel ezelőtt, hogy abban legyen lehetőség azon technológiák alkalmazására, amelyekkel organikus termékek készíthetők. Az organikus gin az első olyan termékünk, amely ennek a gondolkodásmódnak az eredményeként született meg, de ez csak az első lépés. A továbbiakban az a tervünk, hogy egyre több olyan termékkel állunk elő, amelyek a tisztaságot képviselik".

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai