hirdetés
hirdetés

Rakd meg neki a Fóti úton!

A Magyar Kerékpárosklub és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közös sajtótájékoztató keretében adta át a Fóti úti kerékpársávot a kerékpárral közlekedőknek - közölte a BKK.

hirdetés

A 2011 szeptemberében bejelentett 37 útszakaszt érintő útfelújítási program keretében, a BKK koordinálásával valósult meg. A Magyar Kerékpárosklub üdvözli, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően az útfelújítást komplex módon vizsgálva figyelembe vették a kerékpárral közlekedők érdekeit is, így viszonylag kevés többletráfordítással egy nagyon korszerű és jól használható kerékpáros infrastruktúra valósult meg.

László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke az eseményen elmondta, hogy a BKK és a Magyar Kerékpárosklub együttműködésének köszönhetően a Fóti úton magas színvonalú, kerékpárosbarát fejlesztés valósulhatott meg, melynek pozitív eleme, hogy a közlekedőket nem elválasztja egymástól, hanem kölcsönös együttműködésre készteti.

A Fóti úti kerékpársáv legfontosabb jelentősége, hogy összeköttetést teremt a belváros és a Megyeri híd között, valamint kapcsolatot létesít a Váci úton futó EuroVelo nemzetközi kerékpárúttal is.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai