hirdetés
hirdetés

Thai napok a Nagycsarnokban

A budapesti Nagyvásárcsarnokban szerdán délelőtt percek alatt olyan tömeg gyűlt az ideiglenes színpad köré, hogy a vásárlók csak nagy kitérőkkel tudtak a zöldséges standjához elérni. Nem is nagyon igyekeztek a vásárlással, mivel egy gyönyörű lány táncolt a Thai Napok rendezvényén. 

hirdetés

Már hagyományosan tartanak nemzeti bemutatókat a Nagyvásárcsarnokban, most, november 16-án a Thaiföldi Királyság Nagykövetsége Kereskedelmi Képviselete nevében hívták meg az érdeklődőket a Thai napok rendezvényére, amelyet november 17-19 között tartanak meg.

A thai kultúra legelismertebb elemeit mutatják be, a világhíres thai szakácsművészetet, a thai masszázst és a hagyományos thai zenét és táncot. Kézműves ékszerek és virágok borítják az asztalokat. Már az első nap nagy sikert aratott a Középút Harcművészeti Iskola bemutatója is. Nagymama korú hölgyek ijedten szisszentek fel egy-egy jól sikerült akció során, majd miután látták, a harcosnak nem esett baja, megkönnyebbülve mentek tovább. Természetesen az utazási irodák is képviseltették magukat ajánlataikkal.

Nézze meg a megnyitón készül fényképeinket!

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai