hirdetés
hirdetés

Turisztikai szakember a jó emberek között

A szakmából is van kinek drukkolni a  „Jó Embert Keresünk” kampányban, a nevezettek között megtaláltuk a Fagus sales és rendezvényigazgatóját, a Barátságos Szállodák mozgalmának elindítóját.

hirdetés

Hol vannak a jó emberek?- kérdéssel indította a Médiaunió Alapítvány 2013. május 28-án a társadalmi célú kampányát, melyben „különleges példaképeket keresnek: az ország nyilvánossága előtt nem ismert, hétköznapi embereket, olyanokat, akiknek tettei, életszemlélete, társadalmi-, közösségi szerepvállalása példaértékű”. A „Jó embert keresünk – Keressük Magyarország példaképeit" kampányban ismert példaképek buzdítanak az ismeretlen hétköznapi hősök megtalálására.”

A kampányba történő jelölések július 31-én lezárultak és örömünkre egy egy szállodaipari, turisztikai szakembert is találtunk a nevezettek között, Csobota-Kis Árpádot, a Fagus Hotel **** Sopron értékesítési és rendezvényigazgatóját, a Barátságos Szállodák Nagykövetét. (A jelöltek hosszú listáján átfutva más turisztikai szakemberre nem bukkantunk, ha valaki esetleg mégis tud ilyenről, arra kérjük, írja meg szerkesztőségünknek!) A benevezett "Jó Emberekre"  - köztük Árpádra is - a verseny weboldalán augusztus 4. éjfélig lehet szavazni.

A pályája során számos 4 és 5 csillagos hazai és osztrák szállodában dolgozó, a Magyar Kastélyszállodák Egyesületének létrehozásában is szerepet vállaló Csobota-Kis Árpád a barátságos vendégkezelés híve. Külföldi tapasztalatokkal próbálja meg itthon is a barátságosságra bíztatni a szolgáltatókat. Szerinte „a mosoly a legolcsóbb és leghatékonyabb marketingeszköz”, ennek alátámasztására 2010-ben elindította „Az Év Legbarátságosabb Szállodája Verseny”-t, ahol az utazók online szavazhatnak a legfigyelmesebb, legbarátságosabb személyzetű hotelre. A szakember 2013 január 14-e óta tölti be a Fagus Hotel **** Sopron értékesítési és rendezvényigazgatói posztját és igyekszi megvalósítani a barátságos szállodák mintaszállodáját.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai