hirdetés
hirdetés

Új elnök a Magyar Sportturisztikai Szövetség élén

Szabó László kommunikációs szakembert választotta új elnökének a Magyar Sportturisztikai Szövetség (MSTSZ).

hirdetés

Az MSTSZ tájékoztatása szerint öttagú elnökséget is választottak, melynek tagja lett az eddigi elnök, Siményi Miklós is.

A szövetség az egyik legrégebbi hazai civil szervezet, az 1913-ban, éppen 100 éve alapított Magyar Turista Szövetség jogutódja, s 24 tagegyesületének sportolói a teljesítménytúrázás, a terepfutás és a tájékozódási túraversenyzés szakágakban versenyeznek. A szövetség és tagszervezetei által szervezett bajnokságokon a sportolók olykor több száz kilométer hosszú túrákon mérik össze erejüket.

A versenyek megszervezése mellett a szabadidősport és a természet ismerete és védelme érdekében fejti ki tevékenységét az MSTSZ, mely a Magyar Olimpiai Bizottság nem olimpiai sportágak tagozatának tagja.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk