hirdetés
hirdetés

Új járatok Ferihegyről nyugatra, keletre, délre

Belgrád, Leeds, Krasznodar - a március végén életbe lépő nyári menetrendi időszakban több új légi járat is indul Ferihegyről.

hirdetés

Március 30-án repül először például a skandináv fapados Norwegian Air Shuttle első járata London Gatwickre. A későbbiekben hetente háromszor közlekedik a gép. Április elsején érkezik Budapestre az Air Serbia első járata, amely onnantól naponta köti össze a szerb fővárost a magyarral. Másnap, másodikától pedig az izraeli nemzeti légitársaság fapados leánya, az UP by El Al közlekedik az anyacég repülőgépei helyett, heti 11 alkalommal Tel Aviv és Budapest között. Április harmadikán mutatkozik be a Jet2.com első leeds-i járata, amely hetente kétszer közlekedik - tudtuk meg a Budapest Airporttól. 

Március hatodikán pedig egy nagy visszatérésnek lehetünk tanúi - legalábbis ha hinni lehet az Airlines Route információinak -, ekkor heti egy, vasárnaponként közlekedő krasznodari járattal tér vissza Budapestre az Ural Airlines, amely 2012-ben még Jekatyerinburggal próbálkozott. A tervezett menetrend szerint október 19-ig közlekedik az orosz járat. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai