hirdetés
hirdetés

Új kiadványokkal készül a pünkösdre Miskolc

Új kiadványokkal készült a pünkösdi hosszú hétvégére a miskolci TDM - alig egy hete került ki a nyomdából a 365 nap Miskolcon magyar nyelvű városbemutató kiadványuk, az elmúlt héten pedig a német és lengyel miskolci imázskiadvány is megjelent. 

hirdetés

Az időzítés nem volt véletlen - a pünkösdi hétvégén egyszerre van jelen a város turisztikai kínálata az Alföld három nagyvárosában, Szegeden, Kecskeméten és Nyíregyházán, valamint mutatkozik be Linzben, a Linzi Magyar Napokon és a Krakkói Bornapokon.

A miskolciak arra vállalkoztak, hogy három napon át népszerűsítik városuk és csodálatos hegyvidékük látnivalóit, programjait. Lehetőség van arra, hogy az odalátogatók saját élményeiket elmondják, a vendégváró miskolciak pedig elmesélik, milyen újdonságokkal vagy éppen régóta kedvelt eseményekkel várják azokat, akik az idén látogatnak el hozzájuk. A játékos kedvűek a memóriájukat a miskolci látnivalókról készült memóriajátékkal is próbára tehetik, amivel a szerencsésebbek olyan ajándékokra tehetnek szert, melyek birtokában rögtön útnak is indulhatnak Miskolc felé. Többek között sz& aacute;llást, lillafüredi kisvonatozást, családos múzeumi belépőt, ajándéktárgyakat osztanak ki a nyertesek között. Miskolc és környéke látnivalóit, eseményeit nemcsak a beszélgetésekkel elevenítik fel, hanem számos kiadvánnyal is láthatóvá teszik.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk