hirdetés
hirdetés

Új vezető a Weco-Travel MICE részlegének élén

2019 januárjától Székely Andrea veszi át a Weco-Travel Kft. konferencia- és rendezvényszervezői üzletágának vezetését.

hirdetés

Székely Andrea, a MICE részleg új vezetője 1998-tól 2007-ig referensként dolgozott francia beutazó incentive piacon a Budatours DMC-nél, majd 2007-től a Weco-Travelnél senior pozícióban konferencia- és rendezvényszervezőként.

Kinevezése kapcsán a következőt nyilatkozta: „Nagyra értékelem, hogy egy ilyen lehetőséget kaptam a Weco-Traveltől a karrierem építésére. A Weco egy folyamatosan fejlődő, modern szemléletű, de időtálló értékeket valló cég, és ezzel a filozófiával számomra nagyon könnyű volt azonosulni az elmúlt 12 évben. Célom, hogy a cég további fejlődéséhez aktívan hozzájáruljak, és ebben nagy segítségemre van egy nagyon tehetséges munkatársakból álló nagyszerű csapat.”

A pozíciót korábban Morlin Franciska töltötte be, aki 1981-ben kezdte a konferencia- és rendezvényszervezési szakmát, dolgozott az IBUSZ és a Cooptourist kongresszusi részlegénél. 2002-ben került a Weco-Travelhez (akkori nevén Chemol Travel), ahol 2018-ig a konferencia- és rendezvényszervezési üzletág vezetője volt. Közel 40 éves pályafutása során a szakma iránti elhivatottságát és magas szintű szakértelmét több díjjal is jutalmazták (az Év Rendezvényszervezője díj 2005, MARESZ díj 2012, az Év Legjobban Szervezett Kongresszusa díj - European Allergology and Clinical Immunology Congress 5000 fő 1996). Habár 2018 decemberével nyugdíjba vonult, külső tanácsadóként továbbra is jelen lesz a cég egyes projektjeiben.

Székely Andrea elérhetőségei:

email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +36 30 370 5685

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai