hirdetés
hirdetés

Valami régi, valami új, de mindenképpen zöld…

Ez is lehetne az új mottója a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének, amely 2021. október 18-án a tatai Kristály Imperial Hotelben tartotta tisztújító közgyűlését - tájékoztatta lapunkat a szövetség.

hirdetés

 Az esemény helyszínéül szolgáló, Magyarország legrégebben működő hotel házigazdája - Tiba-Szőgyényi Andrea – új tagja lett a szövetség vezetésének, és mostantól ő tölti be az alelnöki tisztséget. Az elnök személye és az elnökség többi tagja változatlan maradt, így a következő 5 évben Gulyás Eszter vezetésével működik a szervezet tovább.

A személyes találkozóra hosszú idő után került újra sor, de a historikus épületek képviselői, valamint a támogató partnerek is optimistán néznek a jövőbe, remélve, hogy új terveik megvalósításának már nem lesz több akadálya. Egyik ezek közül – a pandémia előtt már vázlatosan eltervezett Green Castle minősítő rendszer kidolgozása, melynek logó tervét is bemutatták. A szervezet tagjai hisznek benne, hogy a hagyományos kastélyüzemeltetés „zöld”, és mindent megtesznek azért, hogy egyre több fenntartható megoldást integráljanak a történelmi házakba (megújuló energia, elektromos autótöltők, szelektív hulladék gyűjtés-, és kezelés..stb.), és szeretnék ennek tényét hangsúlyosabban megjeleníteni.



A szakmai munkát az e-Hotel Akadémia képviselőinek előadása zárta, ahol értékes információkat adtak át a dolgozók képzése és az online marketing aktualitása kapcsán.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!