hirdetés

56 ütős fotó - Red Bull Illume

Óriási adrenalinlöket és meghökkentő pillanatok 56 fotós remekműben megörökítve: fiatal nemzetközi fotósok díjnyertes és rendkívül impulzív, látványos fotóit mutatja be a kiállítás, amelyek magukkal ragadnak mindenkit, aki szereti és rajongója az akció- és sportfotózásnak. 

hirdetés

Február 22. és március 5. között a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont folyosóin csodálhatják meg a látogatók a fotókiállítást. Az SES Spar European Shopping Centers immáron harmadik alkalommal együttműködő partnere a „Red Bull Illume” nemzetközi hírű kaland- és látványsportfotók kiállításának, így Ausztria mellett az SES magyarországi, szlovéniai, olasz és horvát bevásárlóközpontjaiba is ellátogat a kiállítás.

A „Red Bull Illume” a világ legnagyobb kaland- és látványsportfotós versenye. Magas színvonalon jelennek meg a világ legkülönlegesebb és legkreatívabb képei, reflektorfénybe állítva egyúttal a fotósok szenvedélyét, életstílusát és kultúráját is. A „Red Bull Illume” összesített győzelmének kivívása a legnagyobb kitüntetés a kaland- és látványsportfotósok körében. 2022. február 22. és március 5. között a döntőbe jutott 56 díjnyertes fotót a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont 2. és 3. emeleti folyosóján lehet megcsodálni.

Az SES egyre inkább az exkluzív kiállításokra összpontosít

„A bevásárlóközpontokban a világjárvány miatt jelenleg nem lehet nagyobb eseményeket lebonyolítani, ezért – különösen ezekben az időkben – minden helyszínen egyre nagyobb szerepet kapnak a kiemelkedő minőségű kiállítások és exkluzív együttműködések. A bevásárlóközpontjainkban szervezett egyedi programok, mint például az új „Red Bull Illume” fotókiállítás, mindenki számára vonzó szabadidős tevékenység. A látogatók lélegzetelállító fotókat láthatnak, miközben a bevásárlóközpont kiemelt találkozóhelyekké válik a kiállításoknak köszönhetően”– mondta Schönhauer Andrea, az SES Magyarország ügyvezető igazgatója és hozzátette: „Nagy öröm számunkra, hogy Magyarországon egyedül a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban mutathatjuk be ezt a közel 60 óriásfotóból álló vándorkiállítást”.

2021-ben hatodik alkalommal rendezték meg azt a versenyt, ahol a világ minden tájáról származó fotóművész  alkotásait mutatják be. Az 53 szerkesztőből és fotósból álló nemzetközi zsűri öt szavazás során összesen 41 447 pályamű közül választotta ki a 256 elődöntőst, 56 döntőst, 11 kategóriagyőztest, végül pedig a „Red Bull Illume Image” Fotósverseny 2021 összetett győztesét.

További információk itt!

 

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk