A Dunapark igazi menő kutyabarát hely

Meg is lett az eredménye: idén a Dunapark Kávéház vitte el a Pont Itt magazin és a Turizmus Online különdíját Az év kutyabarát cukrászdája címért folytatott versenyben.

A magyarok is kénytelenek lesznek változtatni nyaralási szokásaikon - elérkezett az északi utak kora?
Mire számíthatnak a magyar turisták Németországban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Czeiszing Miklóssal -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Német Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletének vezetőjétől!

2024. március 21. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Impozáns, hatalmas belső terek, kifinomult art deco enteriőr, és letisztult elegancia jellemzi 1938 óta a Dunapark Kávéházat. Aki járt már ott, tudja, hogy egy igazán kellemes, nosztalgikus hangulatú helyről van szó, ahol komoly munka kezdődött meg az elmúlt hónapokban, hogy visszaállítsák Lipótváros ikonikus kávéházának egykori tündöklését.

“A célunk, hogy újra visszaállítsuk a Dunapark Kávéház egykori hírnevét, így az elmúlt egy évben komoly arculatfrissítés történt, valamint megújult az étlapunk, bevezettük a heti séfajánlatot, és elkezdtünk nyitni a klasszikus programok mellett egy modern, kortársabb irány felé is.” - árulta el Kucsera Lilla, a Dunapark kommunikációs vezetője, majd hozzátette: “Korábban sehol nem kommunikáltuk, de a Dunapark mindig is kutyabarát hely volt. A jeget megtörtük azzal, hogy neveztünk az év Kutyabarát helye versenyre és büszkék vagyunk rá, hogy a zsűri nekünk ítélte cukrászda kategóriában a különdíjat.”

A Dunaparkban szívesen látják a négylábú kedvenceket is, akik kényelmesen elterülhetnek a meleg napsütötte teraszon, vagy kedvükre élvezhetik a hatalmas belső tér adta szabadságot. Itt biztosan mindenki elfér majd az asztalnál! (x)


GasztroFok – kulináris körutazás Siófokon

GasztroFok – kulináris körutazás Siófokon 

Idén már három alkalommal is várják a szolgáltatók az érdeklődőket, az első ízutazó hétvége április 12-14. között lesz.
Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata

Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata 

A SIA több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésének érdekében.
Luxusra vágyik? Vegyen fagylaltot!

Luxusra vágyik? Vegyen fagylaltot! 

A frekventáltabb helyeken 600-650 Ft körül várható egy gombóc fagylalt ára
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
Jön az év első borfesztiválja

Jön az év első borfesztiválja 

Tökéletes közösségi élmény, tökéletes borokkal, tökéletes hangulatban - Április 6-án ismét Winelovers Grand!
Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel mindenkié

Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel mindenkié 

Hallás- és látássérültek kapnak mostantól kiemelkedő figyelmet a Gundel étteremben.
Rekordszámú magyar résztvevővel zajlik az idei ProWein

Rekordszámú magyar résztvevővel zajlik az idei ProWein 

Közel 40 borászattal, mind a 6 magyar borrégió képviselteti magát az idei ProWein borszakmai rendezvényen Düsseldorfban.
Alapélelmiszerek, amelyek eltűnnének a méhek segítsége nélkül

Alapélelmiszerek, amelyek eltűnnének a méhek segítsége nélkül 

Ha a méhek eltűnnének a bolygónkról, nem lenne, ami megtermékenyítené a következő növényeket, gyümölcsöket.
Tíz éve Michelin-csillagos a Borkonyha

Tíz éve Michelin-csillagos a Borkonyha 

Nem könnyű megszerezni egy Michelin-csillagot, de megőrizni talán még annál is nagyobb kihívás.
A nőké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon

A nőké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon 

Több mint 100 kiállítóval, köztük 35 étteremmel és 7 cukrászdával várják a közönséget május 24. és 26. között a Millenárison.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.