hirdetés

A Dunapark igazi menő kutyabarát hely

Meg is lett az eredménye: idén a Dunapark Kávéház vitte el a Pont Itt magazin és a Turizmus Online különdíját Az év kutyabarát cukrászdája címért folytatott versenyben.

hirdetés

Impozáns, hatalmas belső terek, kifinomult art deco enteriőr, és letisztult elegancia jellemzi 1938 óta a Dunapark Kávéházat. Aki járt már ott, tudja, hogy egy igazán kellemes, nosztalgikus hangulatú helyről van szó, ahol komoly munka kezdődött meg az elmúlt hónapokban, hogy visszaállítsák Lipótváros ikonikus kávéházának egykori tündöklését.

Dunapark Kávéház terasz, kutyával
Dunapark Kávéház terasz, kutyával

“A célunk, hogy újra visszaállítsuk a Dunapark Kávéház egykori hírnevét, így az elmúlt egy évben komoly arculatfrissítés történt, valamint megújult az étlapunk, bevezettük a heti séfajánlatot, és elkezdtünk nyitni a klasszikus programok mellett egy modern, kortársabb irány felé is.” - árulta el Kucsera Lilla, a Dunapark kommunikációs vezetője, majd hozzátette: “Korábban sehol nem kommunikáltuk, de a Dunapark mindig is kutyabarát hely volt. A jeget megtörtük azzal, hogy neveztünk az év Kutyabarát helye versenyre és büszkék vagyunk rá, hogy a zsűri nekünk ítélte cukrászda kategóriában a különdíjat.”

A Dunaparkban szívesen látják a négylábú kedvenceket is, akik kényelmesen elterülhetnek a meleg napsütötte teraszon, vagy kedvükre élvezhetik a hatalmas belső tér adta szabadságot. Itt biztosan mindenki elfér majd az asztalnál! (x)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai