hirdetés

A Textura cukrászai nyerték az idei Desszert Versenyt

A Sirha Budapest szakkiállításon negyedik alkalommal rendezték meg a Desszert Versenyt, ahol a cukrászok három kategóriában alkottak.

hirdetés

Három feladatból épült fel a verseny: a cukrászoknak hét óra alatt egy gyümölcsös desszertet, egy tányérdesszertet és egy választott artisztikai munkát (cukorból vagy csokoládéból) kellett a zsűrinek prezentálni. Újítás volt idén, hogy mindent a helyszínen kellett készíteniük.

A versenyzők páros csapatokban indulhattak: Kőrösi Kristóf és Béres Anett (Borkonyha étterem) Vaszilovics Ádám és Szőke Adrienn (Hunguest Hotel Pelion és Hunguest Hotel Helios) Brávácz Vivien és Matus István (Kistücsök étterem) Fekete Annamária és Tóth Viktória (Textura étterem) Maczák Anna és Nagy Melinda (Non plus ultra Bistro és egyéni vállalkozó)

A zsűrit a szakma legjobbjai alkották: Mihályi László (zsűri elnök), Sárközi Ákos (tiszteletbeli elnök, nem pontozott), Pesti István, Pataki Ádám, Szűcs Árpád, Andrész Zoltán, Korponai Péter, Mázás István és Veszely Attila. A versenyt a Textura cukrászcsapata, Tóth Viktória és Fekete Annamária nyerték, a második helyen Szőke Adrienn és Vaszilovics Ádám, a harmadik helyen Béres Anett és Kőrösi Kristóf végeztek.

(forrás: Magyar Konyha)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk