hirdetés

Étlap- és arculatváltás a pesti Ritz-Carltonnál

A The Ritz-Carlton, Budapest bemutatta: új név, más arculat, változó menükínálattal.

hirdetés

A The Ritz-Carlton, Budapest díjnyertes étterme, a Deák St. Kitchen arculatot és nevet váltott, ezentúl DSK Wine & Grill-nek hívják. A DSK megfejetése nem nehéz: a Deák Street Kitchen rövidítését rejti, vagyis ahogy régebben hívták a helyet, azonban annak hosszúsága miatt mindenki szívesebben veszi majd, hogy egy rövidebb változatot kell csupán mostantól megjegyeznie. Egyben, az étterem új arculatának ismertetésével egybekötve, a Ritz-Carlton csapata bemutatta az őszi/téli szezonra kínált új menüajánlatát.

Az új fogásokat tartalmazó menüsor kizárólag a legfinomabb és legfrissebb magyar, az őszi/téli időszakra jellemző alapanyagokból készült, tökéletes ízélményt kínál a hazai éttermi közönség, illetve a városba látogató turisták számára, akik ebéd- és vacsoraidőben különböző menüről választhatják ki kedvenceiket.

A konyha, Purger Attila vezetésével olyan gasztronómiai koncepciót valósított meg, amelyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokra támaszkodva, egy kis csavarral készülnek.

A megújult menüben - amihez új designnal készült, főként bronz színbe öltözött, egyszerű vonalvezetésű és könnyen átlátható, egyoldalas új étlap is társul - a könnyű, zöldséges fogások mellett gazdag húsételek is szerepelnek, odafigyelve a különleges étrendi igényekkel rendelkező vendégekre is. Rókagombás polenta, rántott mangalica karaj, sült szárnytöves csirkemell vagy van házi marha-bárány kolbász, amelyeket olyan köretek egészítenek ki, mint a rántott répa, tejmajonézes burgonyasaláta, karamellizált karfiol vagy a paradicsomos káposzta. ,,Törekedtem arra, hogy az új étlap összaállításánál a magyar konyha tradícióit tiszteletben tartva, valamint a mai trendeket is figyelembe véve alakítsam ki az őszi/téli menüajánlatunkat . ”– mondta Purger Attila, a DSK Wine & Grill séfje.

Kacsamáj terrine, szilva chutney-vel
Kacsamáj terrine, szilva chutney-vel
Konfitált kacsacomb, kacsamáj velouté-val, gersli rizottóval
Konfitált kacsacomb, kacsamáj velouté-val, gersli rizottóval
Aranygaluska
Aranygaluska

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai