Éttermesek, vendégek figyelmébe: ez is elhalasztva!

Számos hazai étterem vesz részt évek óta a Dining City akciójában, amelyben az Étterem Hét keretében sok vendég választja ezt a kedvezményes programot. Ezért született a ráadás hét.

Ennek kapcsán adták most ki a szervezők a következő közleményt. 

"A normál Étterem Hét programot követő úgynevezett ráadás hetet, amelyen a Vendégek által legjobbnak ítélt 16 étterem venne részt, a DiningCity elhalasztja. A vendéglátóhelyekre is vonatkozó kormányzati intézkedések, valamint a kialakult járványügyi helyzet és az ebből fakadó bizonytalanságok miatt:

- a ráadás hét egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, miután a járványügyi helyzet véget ér és a körülmények maximálisan biztonságossá válnak
- szélsőségesebb esetben, ha a fennálló állapot sokáig elhúzódik, úgy teljes egészében töröljük a ráadás hét későbbi megrendezését
- a Vendégek által leadott értékelések alapján kialakult éttermi toplistát a fenti okok miatt jelenleg nem tesszük közzé -> azonban ha a helyzet normalizálódik és a ráadás hét a nyár folyamán megrendezésre kerülhet, úgy természetesen kihirdetjük az Országos Étterem Hét győztes éttermeit majd hírlevelünkben. A DiningCity csapata őszintén reméli, hogy ez az időszak nem fog sokáig tartani, és hamarosan újra felhőtlen éttermi élmények sora éri Vendégeinket."

 

Forrás: Dining City


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.