Különleges Wine&Spirit üzlet nyílt Budapesten

Megnyitott a Culinaris új, prémium italokra specializálódott Wine&Spirit kiskereskedelmi egysége a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A budai üzlet különlegessége a nemzetközi és hazai prémium italkínálat legjavának értékesítése, a soft drinkektől egészen az olasz vagy dél-amerikai borokig.

A Culinaris 2003-as alapítás óta kiemelkedő szereplője a hazai gasztronómiai piacnak. Különleges nemzetközi, valamint hazai termékkínálatával, a boltok egyedi atmoszférája még inkább vonzza a vásárlókat. A 2020-as, cégstruktúrát érintő változás ezen mit sem változtatott, a Dry Import, mint új tulajdonos megjelenésével a megszokott minőségi termékpaletta tovább bővült. Alkoholos italok és soft drinkek, prémium borok és spiritek jelentek meg egyre nagyobb arányban a delikátesz és a webshop kínálatában.

Az egyirányba mutató tervek mostanra a Wine&Spirit üzletben öltöttek formát. Az üzlet a Culinaris márka ernyője alatt nagyrészt az eddig kizárólag a Dry Import kínálatában megtalálható prémium és ultra prémium italokat sorakoztatja fel polcain.

"A Hegyvidék Bevásárlóközpont az új egységünk helyszíne, amelyik teljes mértékig illeszkedik a Culinaris márkaértékéhez: a vásárlóbarát hozzáállás, a professzionalizmus és a különleges gasztronómiai élményeket kínáló konyhaművészet egy környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központban. Az első Wine&Spirit üzlet koncepciójának megalkotása során fontos szempont volt számunkra, hogy egyszerre legyünk újítóak, de a Culinaristól megszokott magas színvonal is biztosított legyent", mondta Varga Ákos, a Culinaris ügyvezető igazgatója.

 



Forrás: Culinaris / Store Insider


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.