hirdetés

Szállodai lakosztályból étterem

A Sacher szállodalánc salzburgi egységébe is bevezeti a Bécsben már sikerrel alkalmazott séparée étterem kezdeményezést.

hirdetés

A patinás Sacher szálloda július 20-tól 2 héten keresztül Salzburgan is elérhetővé teszi, hogy a lakosztályokat mini éttermekké alakítva fogadjanak exkluzív környezetben vendégeket. Egy separée étterem bérlete két fő részére három fogásos menüvel 123 euróba kerül.

A salzburgi ötletet a luxusszálloda már sikerrel megvalósította a Hotel Sacher luxusszállodalánc bécsi egységében. A járványügyi korlátozások által előírt távolságtartás hátrányából kovácsolt előnyt. Mivel a szálloda nemzetközi vendégkörre specializálódott, akik a légiközlekedés leállása és a nehezített határátlépések miatt egyelőre távol maradnak, így a bécsiek felé fordultak. Lakosztályaikat a nyárra mini éttermekké alakították, felélesztve ezzel a séparée-k korábban kedvelt hagyományát. A különlegesen berendezett lakosztályokat gasztronómiai céllal hasznosítják, s lehetővé teszik, hogy egyszerre 4 felnőtt és gyermekeik vegyék igénybe az exkluzív helyszín szolgáltatásait

152 lakosztályban várják ez egyedi környezetben a kulináris élvezetekre vágyókat. A séparée-k így emlékezetes családi ünnepségek, bizalmas üzleti találkozók helyszínei lesznek. A lakosztályokat 3 órás időtartamra lehet igénybe venni, és 24 órával korábban szükséges lefoglalni. A vendégek kényelméről a tartózkodásuk alatt személyes butler gondoskodik - írja az osztrák turisztikai tanácsadó, GD Consulting.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai