hirdetés

Térképen a diétabarát vendéglátóhelyek

Hiánypótló kezdeményezés a magyar piacon az a térkép, amely ajánlások által gyűjti össze a belföldi- és külföldi vendéglátóhelyeket, ahol a speciális étkezést követők otthonukról kimozdulva is bátran étkezhetnek.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A diétabarát utazók száma, az ételallergiában, - intoleranciában szenvedők és egyéb diétát követők számával együtt, fokozatosan növekszik, amire idővel a vendéglátóhelyeknek is reagálni kell. – Erre próbálja felhívni a figyelmet Tóth Edit, blogjával, a Travel Kollázzsal, és a mentes kínálatot nyújtó éttermek, kávézók, pékségek, vagy akár szálláshelyek összegyűjtésével segíti a diétával útnak indulókat.

Az adatbázisban jelenleg közel 200 hely szerepel, ám remélhetőleg ez a szám hamarosan még magasabbra emelkedik. A diétabarát utazási térképre bármilyen vendéglátóhely felkerülhet, aki cukormentes, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes, fehérliszt-mentes, paleo, vagy akár vegán kínálatok bármelyikével rendelkezik.

Az ajánlásokat maguk a vendéglátóhelyek, vagy akár az utazók is beküldhetik a térkép alatt elhelyezett űrlapon keresztül, amely alapján a blogger folyamatosan frissíti a listát. A térkép rávilágít arra, hogy az utazók egy új csoportja van kialakulóban, mindamellett remek lehetőséget teremt, hogy összekösse a diétabarát célcsoportot a diétabarát kínálattal.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai