hirdetés

Első díjat nyert Varró Zoltán munkája

A hétvégén Hong Kongban megrendezett World Luxury Hotel Awards díjátadón, a Luxury Forest Hotel kategóriában az első díját nyerte el az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj.

hirdetés

Mostanában többször is hallhattunk Varró Zoltán dizájnerről, belsőépítészről, akinek nevéhez több luxusszálloda tervezése is fűzödik. A szakember véleménye szerint még sokat kell fejlődnie a magyar hoteliparnak a dizájn területén, hogy megfeleljen a különlegességre és egyediségre törekvő nemzetközi trendeknek és versenyképessé váljon a külföldi piacon is.

Munkái mindehol elismertek, az általa tervezett Aria Hotel Budapestet három kategóriában is jelölték a New York-i Boutique Design 2015 Gold Key Awardsra. Londonban pedig október végén veheti át a Boutique Design Awards, Best Spa Hotel Europe kategória fődíját. Varró Zoltán nevéhez fűződik a Michelin-csillagos Onyx étterem belső tereinek és dizájnjának megtervezése vagy a világhírű moszkvai Taganka Színház kávézójának tervezési munkái. Alkotásai Budapest mellett Párizsban, New Yorkban, Szentpéterváron vagy Pekingben tekinthetők meg.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai