hirdetés

Ilyen lesz a Szervita téri Emerald Residence

A budapesti Szervita téren, az egykori Távbeszélő Központ helyén, a Szent Anna templommal szoros építészeti egységben álmodta meg a beruházó Biggeorge Property a város egyik legértékesebb ingatlanjait kínáló Emerald Residence apartmanházat és butikhotelt.

hirdetés

A belsőépítészeti koncepcióért Radnóczy Eszter és irodája, az este’r partners felel, akiknek portfóliójában az Andrássy út két nívós fejlesztése, az A3 és az A52 szállodák belsőépítészeti munkái is szerepelnek. „Az Emerald márkanév csúcsminőséget képviseli, így belsőépítész csapatunk ehhez illő koncepcióval készült. Az eredmény egy elegáns, nemes anyagokkal és egyedi megoldásokkal megalkotott belső tér lett, figyelembe véve a régi és az új szép találkoztatását és a belvárosi helyszín történelmi múltjának örökségét. Az Emeraldban egy kozmopolita, ugyanakkor nívós, lágy és némileg egzotikus hangulatú belsőt alakítottunk ki az amúgy modern épületnek– mondja Radnóczy Eszter vezető tervező.”

Az este’r partners belsőépítész csapata végigvezette a belső tereken az Emerlad ikonikus méregzöld színét: geometrikusan tört burkolatokkal és felületekkel kombinálva. A méregzöld bársonyok a pezsgőszínekkel, fémekkel és fényes, gazdag erezetű márványokkal találkoznak, ezt töri meg a natúr diófa használata, valamint a tükrök játéka.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai