Új F&B igazgató a Matild Palace-ban

Új Food & Beverage igazgató a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapestben. Burak Cecen korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt.

Mint az ötcsillagos ház ezzel kapcsolatos közleményében olvasható, újabb kiváló szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége: Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Group-al.

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi 5 évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt. Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett el Budapestre.

Az új vezető nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni",  mondta Burak Cecen.

Elérhetősége:

[email protected]

Forrás: Arterego / Turizmus Online


Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.