hirdetés
hirdetés

Gondok voltak az Ammán - Budapest Ryanair járattal

Az Index információi szerint a menetrend szerint szombat este, 10.55-kor landoló Ammán-Budapest járatot viharos időjárás miatt Pozsonyba irányították.  A Ryanair azt ígérte utasainak, hogy, hogy majd buszokkal szállítják át őket Budapestre, de ez nem történt meg.

hirdetés

Egy szerencsétlenül járt utas beszámolója alapján a pozsonyi reptér információs szolgálata nem tudott arról, hogy a Ryanair buszos szállítást kért a landolás után, sőt a légitársaság illetékeseit sem tudták elérni. A pozsonyiak ezért megpróbáltak maguktól segíteni a pórul járt utasoknak, de nem sikerült buszt keríteniük. Végül szinte mindenki egyénileg próbált Budapestre jutni. Többen kisgyerekkel.

Az utasok egy része a pozsonyi vasúti pályaudvar várójából indult el a Keletibe egy 5:53-as indulásra kiírt vonattal. A szerencsésebbek tudtak autót bérelni, vagy aki tehette, taxival indult el Budapest irányába.

A Flightradar adatai szerint a leszállást követően Ryanair az utasok nélküli, üres géppel végül átrepült Pozsonyból  Budapestre.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai