hirdetés
hirdetés

Idén három új célállomásra indít a Travel Service

Ebben az évben több mint 13%-os kapacitás bővítést hajt végre a magyar charter légitársaság, miután a tavalyi 36 után idén 41 járatpárt indít hetente Budapestről és Debrecenből. 2018-ban három új célállomás van terítéken: Barcelona, Tirana és Marsza Alam.

hirdetés

A legújabb Travel Service járat Budapestet köti össze Tiranával, június 19. és szeptember 11. között heti egy alkalommal keddenként, így a durresi tengerpart is elérhető lesz a fővárosból a Robinson Tours szervezésében.

Budapestről és Debrecenből pedig az igen népszerű nyaralóhely, Barcelona, és a Costa Brava lesz elérhető hetente egyszer péntekenként, június 15-től szeptember 28-ig az IBUSZ ajánlatában. A járat érdekessége, hogy a budapesti bázisról először egy rövid, 30 perces járattal átrepül a Travel Service repülőgépe Debrecenbe, hogy onnan elvigye az utasokat Barcelonába és vissza, majd egy újabb 30 perces úttal visszatér Debrecenből Budapestre. Így ez lesz az első alkalom, hogy ekkora repülőgép heti rendszerességgel teljesítse a Budapest – Debrecen útvonalat.

Több év után visszatérő úticél lesz Marsza Alam is, ahova szintén hetente egyszer fog repülni a Travel Service hétfőnként, június 11-től október 29-ig, szakzsargonban úgynevezett „háromszögben”: Budapest – Marsza Alam – Hurghada – Budapest útvonalon, az utasoknak a Vörös tenger klímáját és élményeit a Kartago Tours nyújtja. 

Járat sűrítés lesz olyan hagyományos útvonalakon is, mint Burgasz, és Antalya. A Napos Partra hetente hatszor, míg a Török Riviérára hetente tízszer lehet majd eljutni június elejétől november elejéig különböző utazási irodák csomagajánlataival. Így a Budapestről elérhető célállomások: Antalya, Burgasz, Rodosz, Karpathos, Korfu, Kefalónia, Khánia, Heraklion, Zakinthosz, Barcelona, Palma de Mallorca, Hurghada, Marsza Alam, Tirana. A Debrecenből elérhető célállomások: Barcelona, Antalya, Zakinthosz.

A Travel Service havonta közel 70.000 üléses kapacitást bocsájt a piacra - mondta el Farkas Attila a cég vezérigazgatója. "A debreceni reptéren a nyári hónapokban mi fogjuk bonyolítani a második legnagyobb forgalmat a jól ismert fapados légitársaság mögött. Mivel a kapacitásunk idén nyáron 100%-ban ki lesz használva, így minden bizonnyal 2018 lesz a cégünk eddigi legeredményesebb éve, és már most az vizsgáljuk, hogyan tudnánk jövőre tovább növekedni” - tette hozzá.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk