hirdetés
hirdetés

Robog a Wizz-henger

A Wizz Air vételez egy új A321-est, 2 új útvonalat nyit London Gatwick és Oslo irányába, valamint 3 népszerű útvonalon növeli járatai számát - tájékoztatott csütörtökön a légitársaság.

hirdetés

Az új Airbus A321 2019 márciusában csatlakozik a Wizz Air budapesti flottájához. A Budapesten szolgálatba álló, valamint a korábban bejelentett, 2018 decemberében Debrecenbe érkező Airbus A321-es repülőgéppel a Wizz Air magyarországi flottája 16 gépesre nő, ebből 14 a budapesti, 2 pedig a debreceni bázison teljesít majd szolgálatot. A flottabővítés éves szinten 8%-kal növeli a légitársaság magyarországi kapacitását, ami részben új útvonalak indításának, részben a népszerű meglévő járatok gyakoriságának növekedésének köszönhető.

A Wizz Air legújabb útvonala 2019 márciusától naponta közlekedő járattal köti össze Budapestet a London Gatwick repülőtérrel. 2019 áprilisában indul az oslói járat; hetente négyszer, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap.

A WIZZ megnöveli 3 budapesti járatának sűrűségét: Frankfurtba, Tel-Avivba és Szentpétervárra akár heti 6-tal több járat indul majd Budapestről. Várakozásai szerint a légitársaság 2018 végéig több mint 5 millió utast szállít Magyarországról induló és az országba érkező járatain.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai