hirdetés
hirdetés

További Qatar Airways-bővítés Budapesten

A Qatar Airways örömmel jelenti, hogy Budapestre történő járatai száma augusztus 2-től további 4-gyel bővül a nyári menetrendben. Ezzel a heti járatok száma 14-ről 18-ra emelkedik, amely lehetővé teszi a Budapestre történő megnövekedett kereslet, illetve Dohán keresztül az Ázsia felé irányuló forgalom kiszolgálását.

hirdetés

Grisha Jenkov, Country Manager Eastern Europe - Centre, elmondta: “Nagyon örülünk, hogy további négy járattal bővíthetjük Dohából Budapestre érkező járataink számát. Útvonal-fejlesztési terveinkkel összhangban ez a döntés tovább növeli kapacitásunkat és így üzleti, illetve turista utasainknak is kedvező csatlakozási lehetőséget kínálhatunk számos ázsiai városba, mint például Chiang Mai, Krabi, Pattaya, illetve Canberra vagy Zanzibár és Dar-es-Salam. További öröm számunkra, hogy augusztus 1-től a napi két járatunk egyike már a szélestörzsű A330-as géppel teljesít szolgálatot.”

Jelenleg a napi két járatot a légitársaság az A320, illetve A321 géptípussal üzemelteti, ezek közül az utóbbi augusztus 1-től A330-as típus lesz.

A harmadik járat augusztus 2-től heti négy alkalommal fog repülni Budapest és Doha között; hétfő, kedd, csütörtök és szombat napokon. A gép 12 business és 132 turista üléssel rendelkezik. Az utasok élvezhetik a légitársaság díjnyertes szolgáltatásait, mint például a 4000 szórakozási lehetőséget kínáló Oryx One rendszert.

Járat beosztás:

(start augusztus 2 -től) Doha (DOH) - Budapest (BUD): járatszám QR 197, indulás 15:30 érkezés 20:20 (H,K,CS,SZo) Budapest (BUD) - Doha (DOH): járatszám QR 198, indulás 23:00 érkezés 05:20+1 (H,K,CS,SZo)

És ne felejtsék: A Qatar Airways 2017-ben az utasok szavazatai alapján több Skytrax díjat is nyert, köztük a legrangosabb “Év légitársasága” címet!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai