hirdetés
hirdetés

Újdonságok Ázsiától Dél-Amerikáig

Szakmai tájékoztatón mutatta be a Hahn Air, a China Airlines és a brazil Havas Creative Tours újdonságait a társaságok hazai képviseletét ellátó Aviation GSA.

hirdetés

Az 1994-ben alapított Hahn Air (HR) a világ vezető e-ticketing légitársasága, mely több mint 350 partnerrel büszkélkedhet. 5 kontinens 198 országban, több mint 100.000 utazási irodában használják a HR szolgáltatásait.

2017 első félévében tovább nőtt a Hahn Air értékesítési rendszeréhez csatlakozott légitársaságok száma. Bekerült a partnerek közé például a Tigerair, a Shanghai Airlines, a Himalaya Airlines, a Mauritania Airlines International, a Spicejet, a Gulf Air, az Avianca Brasil, a NokScoot, a Nepal Airlines és a Flybe. Folyamatosan nő a partner vasút- és hajóstársaságok száma is, új partner a Tallink.

A Hahn Air rendszerének előnye, hogy az utazási irodák saját GDS rendszerükben foglalhatnak a világ több mint 350 légitársaságára, valamint számos komp - és vasúttársaságra. A jegyek egy dokumentumon is kiállíthatók függetlenül attól, hogy a foglalásban több légitársaság járatai szerepelnek. Lehetővé teszi olyan légitársaságok jegyeinek kiállítását, amelyek nem tagjai a magyarországi BSP-nek. Minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz. A Hahn Air, mint IATA légitársaság üzemeltet belföldi, nemzetközi és charterjáratokat a legmodernebb Cessna típusú repülőgéppel Düsseldorf repülőteréről.

Brazil és dél-amerikai ajánlatok

Az Aviation GSA 2009. óta látja el a Havas Creative Tours, Brazília egyik legnagyobb beutaztató irodájának magyarországi marketingképviseletét. A Havas vállalja FIT-utak földi szolgáltatásának szervezését Dél-Amerikában, csoportok foglalását, sportutak, konferenciák és ökotúrák szervezését. A magyar utazók körében egyre kedveltebbek az inka kultúra megismerését célzó utak Bolíviába és Peruba egy brazíliai megállással. Magyar nyelvű idegenvezetést is kínálnak több brazil városban. Egyre népszerűbbek amazonasi hajóútjaik a Desafio kétárbocos vitorlással. A budapesti marketingképviselet számos dél-amerikai légitársasággal áll kapcsolatban, nagy érdeklődésre tarthatnak számot a TAM és GOL speciális brazil légibérletei. A Brazil Airpass (BAP) segítségével kedvező áron és kondíciókkal fedezhető fel a kontinensnyi ország.

Tajpejen át a Távol-Keletre

Az 1959-ben alapított China Airlines, Tajvan nemzeti légitársasága 83 gépből álló flottájával 29 ország 152 városába repül. 2016/17 mérföldkő a China Airlines Európába üzemelő járatainak életében. Frankfurtból naponta vadonatúj Boeing 777-300ER-ok repülnek, amiből már 10 darab található a gépparkban. Európai vonalhálózatán szolgálatba állt a világ legmodernebb utasszállítója, 7 új Airbus 350-900 Amszterdam, Róma és Bécs útvonalon. 2017-től az összes Európából kiinduló gép non-stop repül Tajpejbe.

Budapestről az utasok négy európai átszállási ponton keresztül - Bécs, Frankfurt, Amszterdam, Róma - érhetik el a China Airlines Tajpejbe tartó járatát. A társaság december 1-től beindítja heti négyszeri London/Gatwick – Tajpej járatát új A350-900 XWB gépeivel. Ez az első járat, amely közvetlen non-stop összeköttetést biztosít London és Tajpej között. December elsejétől a Tajpej – Sydney útvonalon már napi két járat közlekedik, ezzel lényegesen lerövidül az utazási idő az Ausztráliába tartó magyar utasok számára is. A Tajpej – Brisbane - Auckland járatok decembertől szintén naponta közlekednek.

A China Airlines Tajpejen keresztül kiváló átszállási lehetőséget biztosít Thaiföldre, Indonéziába, Vietnamba, Malajziába, Szingapúrba, Hongkongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba, Dél-Koreába, Kína 27, Japán 14 városába, Ausztráliába és Új-Zélandra. A Tajpejen túli célállomásokra repülő utasok megállhatnak Tajpejben egy rövid városnézésre vagy akár néhány napra. Az Új-Zélandra utazók megszakíthatják útjukat Ausztráliában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai