hirdetés
hirdetés

Érintetlen természet Németország új kampányában

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) tovább erősíti Németország pozícióját fenntartható úticélként a nemzetközi versenyben. Új 'Embrace German Nature' globális kampánya elindításával ráirányítja a potenciális németországi utazók figyelmét a nemzeti természeti tájakra és a fenntartható üdülési élményekre a vidéki régiókban - tájékoztatta lapunkat a DZT.

hirdetés

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott: „A pandémia előtt megnőtt az emberek értékrendjében a figyelmesség, a fenntarthatóság és az érintetlen természet iránti vágyakozás. Az ‚Embrace German Nature' kampánymarketingünk töretlen folytatása, amely újra és újra márkamagunk központi elemeként határozza meg a „Természet és pihenés" és a „Fenntarthatóság" témáit. Jelenleg Németország az IPK International felmérése szerint már a második helyen áll az európaiak legkedveltebb nemzetközi természeti úti céljainak listáján. Emellett az Inspektour „Destination Brand 21" felmérése is alátámasztja, hogy a beutazás számára fontos küldőpiacokon Németországot nagyon megfelelő desztinációként ítélik meg a vidéki, illetve a fenntartható üdülésekre. Ezen pozíciónkat szeretnénk még tovább erősíteni azáltal, hogy reklámokkal támogatjuk a vidéki üdüléseket, a hosszabb utazásokat és a fenntartható üdülési élményeket."

Az ‚Embrace German Nature' digitális kampányként indult el áprilisban. A kampány központi eleme a  kampányfilm, illetve új digitális eszközként a 8D-s hangzással készült videok.

 

Fotó: Francesco Carovillano
Fotó: Francesco Carovillano

 
Az IPK International legfrissebb felmérései a koronavírus a nemzetközi utazásra gyakorolt hatásaira azt mutatják, hogy 2022-ben a nemzetközi utazók 26 százaléka tervez természetorientált üdülést, a németországi úti céllal rendelkező utazók között ez az érték pedig eléri a 30 százalékot is.

A GTM szakértői csoportjának kiértékelése után (ehhez a DZT 259 CEO-t és key accountot kérdezett meg) a döntéshozók kereken fele már most érzékeli a foglalások enyhe eltolódását a fenntartható termékek és szolgáltatások irányába. A következő három évre nézve háromnegyedük a kereslet megnövekedésére számít ebben a szegmensben. A szakértők szerint Németország egyértelműen az első helyen áll a fenntartható úti célok listáján.

A németországi szárazföldi területek több mint 30 százaléka különleges védelem alatt áll mint „Nemzeti természeti táj" (Nationale Naturlandschaften).

hirdetés

Címkék

DZT
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk