hirdetés
hirdetés

Ezek a legtrendibb desztinációk 2018-ra

A Travel + Leisure turisztikai magazin idén is összeállította turisztika szakértők, bloggerek ajánlásai alapján azt a Top 50-es listát azokról a desztinációkról, amelyeket érdemes felkeresni 2018-ban.

hirdetés

A TOP 50-es lista élén Horvátország üdülőszigete, Šolta végzett. A magazin szerint Horvátország szigeteinek bebarangolása nem olcsó mulatság, de a 2017-es nyári szezontól a térségben is elérhető, az UberBoat, motorcsónak-szolgáltatás. A szolgáltatással Split, Hvar és Dubrovnik környéke fedezhető fel. Ebben a szezonban az Uberboat kínálta a reptéri transzfert és magát a kirándulást is. Hasonlót vezetett be a cég Bostonban, Miamiban és Isztambulban is.

Az első 10 helyre bekerült még a dél-karolinai Greenville, Grenada, Buenos Aires, Los Cabos, Walla Walla Valley, Üzbegisztán, Egyiptom, Marrakesh, amelyről mi is írtunk élménybeszámolót, Fidzsi-szigetek és Albuquerque.

A közép-kelet európai régióból Horvátország mellett, a 47. helyre Szlovéniát választották még be a lista készítői.

A teljes listát IDE kattintva tudja megnézni.

Šolta- szigete, Horvátország /forrás: 123rf.com
Šolta- szigete, Horvátország /forrás: 123rf.com

(forrás: Travel + Leisure)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk