hirdetés
hirdetés

Új légi járat is indul Budapestről Zadarba a főszezonban

A Horvát Idegenforgalmi Közösség Budapesti Képviselete és a Zadar megyei Idegenforgalmi Közösség által szervezett virtuális prezentáción és workshopon több mint 110 résztvevő közel 300 virtuális tárgyalást folytatott.

hirdetés

Horvátország és Magyarország kétoldalú megállapodást kötött egymás oltási igazolásainak kölcsönös elismeréséről. Az oltás elismerése bármely COVID-19 vakcina esetében érvényes. A megállapodás értelmében az oltási igazolás bemutatásával a horvát és a magyar állampolgárok akadálytalanul utazhatnak a két ország között, azaz korlátozások nélkül, karantén illetve negatív teszt nélkül léphetik át a magyar-horvát határt - tájékoztatta szerkesztőségünket a Horvát Idegenforgalmi Közösség Budapesti Képviselete.


Remek hír ez az idegenforgalmi főszezon kezdete előtt. Az ígéretes várakozásokat visszaigazolja, hogy a Horvát Idegenforgalmi Közösség Budapesti Képviselete és a Zadar megyei Idegenforgalmi Közösség által szervezett virtuális prezentáción és workshopon több mint 110 résztvevő közel 300 virtuális tárgyalást folytatott.


"A magyar partnerek virtuális prezentációk és workshopok iránti nagy érdeklődése igen pozitív mutató a turisztikai szezon beköszönte előtt. Azon felül, hogy a résztvevőknek bemutattuk Horvátország s különösképpen Zadar megye látnivalóit, tájékoztattuk őket a két ország közötti jelenlegi utazási feltételekről is. A Horvátország és Magyarország közötti kétoldalú megállapodás megszületésének híre a legmegfelelőbb időben érkezett, s bizonyosak vagyunk abban, hogy a magyar turisták nagy része valamely horvát desztinációt választja majd úti céljául "- mondta el Ivana Herceg, hozzátéve, hogy a Budapest és Zadar között megnyíló, júliustól heti kétszer üzemelő repülőjárat is hozzájárul majd a kedvező turisztikai trendekhez. A járatot a Ryanair ír fapados üzemelteti majd.


A virtuális eseményen kiemelt témái voltak: a Horvátországba történő beutazás és a hazatérés jelenlegi szabályai, a Safe stay in Croatia nemzeti biztonsági tanúsítvány, valamint Zadar megye gazdag turisztikai kínálata.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai