hirdetés
hirdetés

Jelentősen erősödött a forint

Az euróval együtt jelentősen erősödött a forint a bankközi devizapiacon délig, az eurót 12 órakor 295,71 forinton jegyezték.

hirdetés

Kereskedők szerint a sikeres spanyol és francia állampapír-aukció váltotta ki a pozitív fordulatot a nemzetközi piacokon. Ez hatott a forint árfolyamára is. A vártnál rosszabb magyar ipari termelési adatok ugyan rontották a hangulatot a forint piacán, ez azonban nem bizonyult tartósnak, a javuló nemzetközi hangulat "felülírta" ezt. Az euró csütörtökön délelőtt az 1,25 dollár körüli szintről 1,26 dollár közelébe erősödött. A forint valamennyi főbb devizával szemben erősödött, az eurót reggel még a 299 forintos szint közelében jegyezték, délig az árfolyam 295,71 forintra gyengült. A svájci frank jegyzése a reggeli 249 forintról 246,40 forintig esett. A japán jent délben 2,9582 forinton jegyezték, szemben a reggeli 3 forint körüli szintekkel.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk