hirdetés
hirdetés

Az MSZÉSZ segít koordinálni a hotelek felajánlásait

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége arról tájékoztatta lapunkat, hogy online felületet hozott létre az ukrán menekülteket célzó segítség koordinálására.

hirdetés

A szövetség tájékoztatása alapján az elmúlt napokban több, ukrán menekülteket segítő szervezettől, illetve tagszállodától is kaptak megkereséseket kéréssel és felajánlásokkal.  

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen a koordináció, létrehoztak egy online felületet, melyre felvezetik a humanitárius szervezetek kéréseit, és ugyanitt a szállodák, társult tagok is tudják jelezni, hogy mit és milyen mennyiségben kívánnak felajánlani:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jaK6JYGQWBNTlc0_7Ae2l88KGUxN-mDBHQgOt0_WyPE/edit#gid=638665488

Kérik, hogy miután a szolgáltatók beírtak a táblázatba, azt e-mailben is mindenképpen jelezzék az MSZÉSZ számára ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Néhány nappal ezelőtt az MSZÉSZ már felhívta tagjai figyelmét a segítségnyújtás fontosságára. Ezt írták közösségi oldalukon:

"Tudjuk, hogy az elmúlt két év tele volt nehézségekkel, és jelenleg sem könnyű a szállodaiparnak, de ha csak egy szobát is fel tudtok ajánlani, az már nagy segítség lehet egy családnak. Jelenleg több mint 20 szállodától érkezett felajánlás az ukrán menekültek térítésmentes elhelyezésére, vidékről és Budapestről egyaránt. A felajánlott szobakapacitásokat a Migration Aid koordinálásával osztjuk szét a rászorulók között. Továbbra is várjuk a felajánlásokat, nemcsak a tagjaink köréből!

Köszönjük a példaértékű hozzáállást és felajánlást: Danubius Hotel Hungaria, Emerald Hotel & Suites, Hotel Moments Budapest, Hotel Vision Budapest, Hotel Parlament Budapest, Hotel Palazzo Zichy, Amadeus Hotel, D8 Hotel Budapest, Corvin Hotel Budapest, NaturMed Hotel Carbona, Palace Hotel Hévíz****, Kolping Hotel - Bobóország, Abbázia Club Hotel, Hotel Sopron, LIFESTYLE HOTEL MÁTRA, Jankovich Hotel, Palatinus Grand Hotel, Boutique Hotel Sopianae, Hotel Azur, Siófok, JUFA Hotel Celldömölk - Aktiv & Wellness-Resort, Rétespajta és Apartmanház, Queen's Court Hotel & Residence"
 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés