hirdetés

Marriott a CPI Hotels portfóliójában

Nem is egy, hanem mindjárt kettő: egyik Prágában, a másik nálunk, Budapesten.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Két Marriott házzal bővült a dinamikusan fejlődő CPI Hotels portfóliója. A CPI Hotels kötelékében mind a budapesti, mind a prágai szálloda Marriott franchise partnerként a továbbiakban is a megszokott néven, a magas színvonalú Marriott sztenderdek és hűségprogramok megtartásával működik.

A pesti Courtyard by Marriott a Blaha Lujza térnél
A pesti Courtyard by Marriott a Blaha Lujza térnél
 

A Budapest belvárosában működő 234 szobás, négycsillagos Courtyard by Marriott Budapest City Center üzemeltetését 2021. április 1-től a CPI Hotels budapesti regionális központja vette át.

A CPI Hotels budapesti csapata Nagy-Szász István vezetésével már két budapesti szállodát üzemeltet: a 68 szobás Mamaison Hotel Andrássy butikszállodát és a 38 lakosztállyal rendelkező Mamaison Residence Izabella apartmanhotelt. Ezen felül a cégcsoport 2 új szálloda fejlesztésén dolgozik Budapesten, az V. kerületben: a négycsillagos Mamaison Hotel Chain Bridge (korábbiakban Starlight Suiten Hotel Budapest) és a közvetlen szomszédságában egy 99 szobás háromcsillagos ház nyitása várható a közeljövőben.

„Büszkék vagyunk, hogy portfóiónkban üdvözölhetjük a világszerte ismert és elismert Marriott brand-et. Biztosíthatjuk vendégeinket és partnereinket, hogy minden tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsuk a váltás után is“, nyilatkozta Jan Kratina, a CPI Hotels CEO-ja.

A budapestihez hasonlóan a prágai 161 szobás négycsillagos Courtyard by Marriott Prague City szálloda is csatlakozott a CPI Hotels kötelékébe, így a szállodacsoport kínálata a cseh fővárosban már 8 házra bővült.

 

A CPI Hotels-láncról

CPI Hotels a CPI Property Group szállodaüzemeltető üzletágának leányvállalata. A prágai központú hotelcsoport. a több mint 10 ezer ágykapacitással és körülbelül 13 ezer férőhelyes konferencia befogadóképességével Csehország legnagyobb szállodavállalata jelenleg 6 ország 15 régiójában 29 szállodát üzemeltet Clarion, Comfort, Mamaison, Holiday Inn, Buddha-Bar, Spa & Kur márkanevek égisze alatt.

(forrás: CPI / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk