hirdetés
hirdetés

Megújul a hévízi szálloda

1,4 milliárdos ráfordítással korszerűsítik a Hotel Europa Fit szállodát Hévízen.

hirdetés

A hévízi hotel 500 millió forintos támogatással indította tavaly rekonstrukciós programját, amely 2022 végére fejeződik be.A szálloda újdonságait bemutató eseményen Horváth Ferenc, a Hotel Európa Fit vezérigazgatója úgy fogalmazott, a hotel folyamatos megújításába illeszkedően a Kisfaludy projekt segítségével felújították az apartmanszobákat, hat lakosztályt, megújult a wellnessrészleg és az uszoda, továbbá a szálloda fogadótere, valamint a szabadtéri medence körüli terület. Digitális fejlesztéseket valósítottak meg, "okosszobákat" alakítottak ki, ami még magasabb szintű élményt kínál a vendégeknek.

Tóth János, a szálloda igazgatóságának elnöke a tavaly kezdett beruházásokról azt mondta: ezeknek a készültségi foka már meghaladja az 50 százalékot. A felújításokkal versenyképes "terméket" kínálnak majd, ami az erős nemzetközi versenyben is megállja a helyét.

Az idei nyáron Hévízen a tavalyihoz képest 23 százalékkal több vendéget és 27 százalékkal több vendégéjszakát regisztráltak. A vendégéjszakák 74 százalékát belföldiek töltötték el, a turisták közel fele 55 év alatti, 23 százalékuk budapesti és még közel ennyien voltak Pest megyeiek. A legtöbb külföldi turista német, cseh, szlovák, osztrák és lengyel volt az elmúlt három nyári hónapban - ismertette Horváth Péter a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette azt is, hogy az április óta újra állami tulajdonban lévő Sármellék-zalavári repülőtéren hamarosan elkezdődhetnek azok a fejlesztések, amelyek "soha nem látott szintugrást" eredményeznek. Sármellék lesz "a nyugat kapuja" közvetlen összeköttetésekkel, ami még több vendéget hozhat és csökkenhet a szezonalitás - hangsúlyozta Horváth.

 

 

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai