hirdetés
hirdetés

Választmány: Baldauf Csaba az MSZÉSZ elnökjelöltje

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Választmánya a mai ülésén – a július elejére tervezett közgyűlés szervezése keretében – szavazott az elnök, általános alelnök, gasztronómiai társelnök jelöléséről - tájékoztatta szerkesztőségünket a szövetség.

hirdetés

SZMSZ alapján a Szövetség hét régiója mellett a huszonhárom tagú Választmány is állít jelölteket ezen tisztségekre. A Választmány egy tartózkodás mellett egyhangúlag megszavazta elnökjelöltnek a jelenlegi általános alelnököt, a Kolping Hotel igazgatóját, Baldauf Csabát. A jelenlegi általános alelnök számos felkérést kapott az elmúlt hónapokban, s hangsúlyozta, hogy amennyiben a közgyűlés bizalmat szavaz neki, a következő másfél évben a vidéki kollégákat, vállalkozásokat is erősen képviselő, a Szövetségben eddig is napi szinten dolgozó, a szervezet működését teljes mértékben átlátó elnökként fogja gyorsan, gördülékenyen átvenni a szervezet irányítását.

Baldauf Csaba
Baldauf Csaba


Az így megüresedett általános alelnöki posztra pedig egy tartózkodással és húsz igen szavazattal Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját, jelenlegi MSZÉSZ Ügyvezetői és Választmányi tagot jelölte a Választmány.

Kovács Balázs
Kovács Balázs

Gasztronómiai társelnöki posztra a régiókhoz hasonlóan a Választmány is egységesen támogatta Gendur András jelölését.

Gendur András
Gendur András

A Választmány döntésével tehát az MSZÉSZ Közgyűlésén három jelölt indul az elnöki tisztségért: Baldauf Csaba, Dr. Deák Imre és Nagy-Szász István.

A Nagy-Szász Istvánnal készült őszi interjúnkat itt olvashatják.

Deák Imrével készült beszélgetésünket itt olvashatják.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai