hirdetés
hirdetés

Újra Magyarországon a Red Sea Hotels szállodái csak a Best Reisen kínálatában!

A Best Reisen és a Red Sea Hotels stratégiai együttműködésének köszönhetően újra foglalhatóak a magyar piacon a Red SeaHotels szállodái.  A megállapodás értelmében a Best Reisen kizárólagos jogot kapott az értékesítésre a magyar piacon!

hirdetés

Július 1-től a szállodalánc teljes kínálataelérhető a magyar utazók számára a www.bestreisen.hu oldalon, a viszonteladó irodáink számára pedig a partnerkapun.

Összesen tizenhárom 4 és 5 csillagos szálloda kiváló szolgáltatásokkal és allinclusiveellátással várja az utasokat, akár Hurghada, akár Sharm el Sheik az úticél.

A Red Sea hotelek újbóli bevezetésével – mely 2010-ig volt foglalható irodánkon keresztül- a magyar utasok és a Best Reisen közkedvelt szállodái tértek vissza kínálatunkba. A Red Sea Hotels szállodáira továbbra is a színvonalas szolgáltatások jellemzőek, megfelelnek az európai kategória besorolásnak. A kényelmet és az önfeledt kikapcsolódást nemcsak a felnőtteknek kínálják, hanem a gyermekekre is gondolnak.

Hurghada

The Grand Hotel ****
The Grand Resort  *****
Siva Grand Beach****
Grand Makadi *****
Makadi Palace *****
MakadiSpa *****
SunwingWaterwolrdMakadi*****

Sharm El Sheik

GhazalaGardens ****
Ghazala Beach ****
Grand Hotel Sharm El Sheik *****
Sharm Plaza ****
SharmResort ****
SavitaResort ****

Célunk, hogy az így is kiváló egyiptomi árualapunkat tovább erősítsük és fejlesszük az utasok és a partnereink igényeinek megfelelően.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk