hirdetés
hirdetés

420 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát a Sun & Fun

A legnépszerűbb úti cél Törökország és a dinamikusan növekvő Egyiptom, de a VIP-csomagok iránt is nagy a kereslet.

hirdetés

320 millióról 420 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát augusztus 1-jétől a Sun & Fun Holidays a QBE Atlasznál – közölte az utazási iroda tulajdonos-ügyvezetője, Tolga Deniz Sariyüce. A növekedés oka, hogy a vártnál jobban alakult a cég forgalma, az idei bevétel elérheti a 2,1 milliárd forintot is.

A Sun & Fun kínálatában Egyiptom, Törökország, Görögország, Tunézia, Bulgária és Dubaj is szerepel. Az idei legnépszerűbb desztináció Egyiptom és Törökország, de Bulgáriát és Krétát is szívesen választják az utasok. Tolga Deniz Sariyüce kérdésünkre elmondta, hogy sem Egyiptomban, sem Tunéziában nem állnak fenn komoly, a turistákat érintő politikai problémák, azonban Egyiptom egyre dinamikusabb turisztikai növekedésével egyidejűleg a tunéziai nyaralások iránti kereslet lassabban növekszik az eddigiekhez képest.

A Sun & Fun törökországi tanulmányútján
A Sun & Fun törökországi tanulmányútján

A tulajdonos-ügyvezető hozzátette, nagy kereslet mutatkozik szállodáik és idén elindított VIP-csomagjaik iránt is – ez utóbbiak közül a legtöbbet a törökországi csomagok közül értékesítik, főként Belekben, Sidében és Larában. Növekvő tendenciát mutat ugyanis a prémium szolgáltatásokat nyújtó szállodák iránti érdeklődés.

A Sun & Fun nyári szezonra tervezett kapacitásának több mint 72%-a betelt augusztusig, a nyár utolsó hónapja pedig még jobb számokat mutat: a telítettség 93% felett van. Az utasszám előreláthatólag 32%-kal nő a tavalyihoz képest, így a húszezres utasszámot is elérhetik idén.

Tolga Deniz Sariyüce részben azzal magyarázza a cég forgalmának növekedését, hogy a turisztikai üzletág dinamikusan fejlődik hazánkban; az emberek többet költenek, mert a recessziót követően ma már stabilabbnak látják a gazdaságot.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk