hirdetés
hirdetés

A hazai utazásszervezők toplistáján a Wizz Tours

Miután 2015 áprilisában Wizz Tours Kft. néven saját utazásszervező céget alapított a Wizz Air Holdings Plc, tavaly október eleji hatállyal megkapták a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól az engedélyt az utazásszervezői tevékenység végzésére. Az MKEH nyilvántartása szerint a társaság 750 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt a 12%-os kategóriában. Ezzel a nem-charterező utazásszervezők hazai toplistáján rögtön a második helyre ugrottak, alig lemaradva az immár évek óta listavezető Fehérvár Traveltől. 

hirdetés

Korábban beszámoltunk róla, hogy Wizz Tours Kft. néven hozott létre utazásszervező vállalkozást a Wizz Air tulajdonosa, a Wizz Air Holdings Plc 2015 áprilisában.

A cég főtevékenysége az utazásszervezés, további tevékenységi körként szerepel az utazásközvetítés, a szállodai szolgáltatás, az üdülési és egyéb átmeneti szálláshely-szolgáltatás, a kempingszolgáltatás és a szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás is. A cég jegyzett tőkéje 1.400.000 euró.

Lapunk akkori megkeresésére a cég szóvivője a következőket válaszolta: „A Wizz Air Group folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy jobb és személyre szabhatóbb utazási élményt kínáljon a fogyasztóknak. A minden pénztárcához igazodó utazási csomagok már 2013 óta elérhetők a wizztours.com oldalon.”

A Wizz Tours weboldala
A Wizz Tours weboldala

A Wizz Tours online utazási platform már 2013 októberétől létezik, azonban a portál egy kiszervezett modell keretében működött korábban. A fent leírt helyzet változott meg tavaly ősszel, miután a Wizz Tours megkapta a magyar hatóságtól az utazásszervezés végzésére vonatkozó engedélyt, és házon belülre hozta az online platform működtetését. Az átszervezéssel a Wizz Air Holdings célkitűzése, hogy magasabb szintre emelje a szolgáltatási színvonalat és jelentősebb szerepet szerezzen az utazási csomagok értékesítésében.

Az előrelépés részeként a Wizz Tours a korábbi négy helyett már tíz nyelven szolgálja ki az ügyfelek igényeit, ezzel is kiemelve a több piacra kiterjedő növekedés fontosságát.

A Wizz Tours utazási csomagok széles választékát kínálja úgy szabadidős, mint üzleti utazók részére – olvasható a honlapjukon. Kínálatukban megtalálhatók a városlátogatások, nyári, illetve téli üdülések. A Wizz Tours utazási csomagjain keresztül is elérhető a Wizz Air 380 útvonalra kiterjedő hálózata. Szálláskínálatuk jelenleg több mint 30,000 szálláshelyet foglal magában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk