hirdetés
hirdetés

A világ legjobban várt látványosságai közé sorolták a Magyar Zene Házát

Az egyik legmeghatározóbb nemzetközi programajánló magazin, a Time Out megítélése szerint.

hirdetés

A toplista, amelynek 2. helyét szerezte meg a Liget Budapest projektben megvalósuló Magyar Zene Háza, azokat az újdonságokat ismerteti, amelyeket a Time Out az új esztendő kiemelkedő új helyszíneiként, eseményeiként ajánl a nemzetközi turizmus számára.

 

A Magyar Zene Háza egyebek mellett olyan kulturális világszenzációk előtt végzett a második helyen, mint a New York-i Museum of Broadway, az isztambuli Modern Művészetek Múzeuma, a tajvani Művészeti Központ és a kairói Nagy Egyiptomi Múzeum, benne Tutanhamon sírjának teljes leletanyagával. Az első helyre a Serge Gainsbourg francia énekes-zeneszerző életművét bemutató párizsi múzeumot sorolta a magazin.
 A Magyar Zene Háza látványos épülete decemberben készült el és a világon egyedülálló komplexitású zenei beavató intézményként január végén nyitja meg kapuit a közönség előtt.
 A japán sztárépítész, Fudzsimoto Szú által tervezett ház organikusan hullámzó, lyukakkal áttört tetőszerkezetével és hatalmas üvegfalaival összetéveszthetetlen látványt nyújt, nem véletlen, hogy világszerte a legjobban várt új épületek között tartja számon a nemzetközi szakma - olvasható a közleményben.
    
A Magyar Zene Háza építéséről készült videó: https://youtu.be/cVWvofiOBHo 
A teljes lista a https://www.timeout.com/about/latest-news/time-out-reveals-the-22-best-new-things-to-do-in-the-world-in-2022-121521 linken olvasható.

(forrás: bepresent.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk