hirdetés
hirdetés

ALAP - online elérhető a legújabb Pont Itt magazin

Különleges lapszám, amelyben azokat a már elkészült - átalakított, vagy újonnan felépített - szálláshelyeket mutatjuk be katalógus-formában, amelyeket mind a Covid-időszak első hulláma alatt adtak át. Lapozzon bele! 

 

hirdetés

A turisztikai piacot és ezen belül a szállás- és vendéglátóhelyek körét kimagasló mértékben sújtja a járvány okozta válság. A főváros külföldi vendégek híján jobban sérül, mint a nyári hónapok alatt valamennyire teljesítő vidéki egységek.

Igazi megoldást nem tudunk nyújtani ebben a pokolian nehéz helyzetben, ami- be most mindannyian kerültünk, hiszen vakcinával nem rendelkezünk.

Azonban készítettünk egy olyan lapszámot, amelyben példaértékű megoldásokat mutatunk be exkluzív, formabontó megjelenésben. A közös a most felsorolt átalakításokban, építkezésekben, hogy mindenütt a Covid-időszak alatt fejezték be a korábban elkezdett munkálatokat, és hogy ezt miért tették, és miképp oldották meg, az kiderül mostani Pont Itt kiadványunkból.

Lapozzon bele!

A kiadványt ide kattintva le is töltheti! 

A PDF megjelenítéséhez kérjük, kattintson a gombra!
hirdetés

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk