hirdetés
hirdetés

Budapestre jön David Guetta

A francia DJ-producer Palvin Barbara műsorvezető társaként segít az MTV EMA budapesti online show-jának levezetésében.

hirdetés

A november 8-i gálára egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleménye emlékeztet arra, hogy a zenecsatorna történetében először kerül Magyarország fókuszba a 180 országban közvetített show-ban, amely Budapestről és Londonból jelentkezik be.  

Az adásban a nézők David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt Magyarország ikonikus helyszíneire és a kulisszák mögé is betekinthetnek.

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója szerint az MTV EMA, a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál Magyarország számára. "Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét, hogy megmutassa Európa egyik legjobb úti célját. Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért" - mondta el az MTÜ vezetője.
Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény keretében világsztárok kíséretében Magyarország négy ikonikus helyszínét láthatják majd a nézők.

 

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk