hirdetés

Charterjáratok indulnak Izlandra Budapestről

A Travel Service charterei idén négy alkalommal, tavasszal és ősszel közlekednek Budapest és Keflavík között, a gépeket a Bono Utazási Központ bérli izlandi partnereivel együtt.

hirdetés

Idén tavasszal és ősszel, összesen négy alkalommal indít charterjáratokat Izalndra a Bono Utazási Központ, a járatokat a Travel Service üzemelteti A320-as gépeken, amelyek reggel 8 órakor indulnak Budapestről, és 10:20-kor szállnak le Keflavíkban. Visszafelé este 19:10-kor indulnak a gépek, és éjjel 1:30-kor landolnak Budapesten.

Nagy Károly, a Bono Utazási Központ cégvezetője kérdésünkre elmondta, hogy a charterjáratokat izlandi partnereikkel együtt bérlik, és nem csak a magyarok kiutazását, hanem izlandiak Magyarországra látogatását is szolgálják. Hozzátette, hogy a tavaszi járatokra már beteltek a helyek, és hamarosan megkezdik az őszi csoportos utak értékesítését is.

A Budapest-Izland útvonalra egyébként a Wizz Air is lecsapott: a diszkont légitársaság január elején jelentette be, hogy Ibiza és Liverpool mellett Reykjavíkba is indít járatokat március 27-től heti kétszer.

Nemrég tettük közzé, hogy idén 15 közkedvelt nyaralóhelyre repül a Travel Service Magyarországról – Budapestről és Debrecenből –, a gépgazdák között öt utazásszervező található: az Anubis Travel, a Sun & Fun Holidays, a Neckermann, a Kartago Tours és az IBUSZ.

Nem az izlandi lesz azonban idén az egyetlen, csupán néhány alkalommal induló charterjárat Magyarországról: nemrég arról számoltunk be, hogy idén augusztusban három alkalommal indít közvetlen charterjáratot Budapest és Rio de Janeiro között a Tensi Utazási Iroda, a járatindítás apropója a nyári olimpiai játékok.

Izland (Fotó: Instagram / @wilkieboom)
Izland (Fotó: Instagram / @wilkieboom)

Az izlandi charterjáratok menetrendje a következő:

Április 21. csütörtök 08.00 Budapest - 10.20 Keflavík
Április 25. hétfő 19.10 Keflavík - 01.30+1 Budapest

Május 12. csütörtök 08.00 Budapest - 10.20 Keflavík
Május 16. hétfő 19.10 Keflavík - 01.30+1 Budapest


Október 6. csütörtök 08.00 Budapest - 10.20 Keflavík
Október 10. hétfő 19.10 Keflavík - 01.30+1 Budapest

Október 20. csütörtök 08.00 Budapest - 10.20 Keflavík
Október 24. hétfő 19.10 Keflavík - 01.30+1 Budapest

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai