hirdetés
hirdetés

Drónok napja Szolnokon

A RepTár Drone Day idén második alkalommal, augusztus 6-án kerül megrendezésre. Ez a nap a drónokról, a repülésről és az innovációról szól.

hirdetés

Egész napos programmal várja a látogatókat a RepTár, a II. Drone Day-en. A múzeum élményelemein (4D mozi, szimulátor, csúszópálya, 3D karika, Pilótapont) kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók.

Drónra szerelt kamerán keresztül különleges szemszögből csodálható meg a RepTár a Drone Eye program keretein belül, amit profi szakkommentátor közvetít. A látogatók közelről is megismerkedhetnek a videós, rendőrségi, katonai és mezőgazdasági drónokkal. 

 

Emellett bárki kipróbálhatja magát drónpilótaként! Akadályokon átrepülve megtapasztalható, milyen is drónt irányítani. A drónszimulátorral pedig összemérhető a lelkes látogatók ügyessége és precizitása. A nap folyamán több alkalommal is beindításra kerül egy METEOR-3MA gázturbinás sugárhajtómű.

Minden megtudható a virtuális légiforgalom irányításáról, hogyan lehet irányítani és szervezni a légi forgalom áramlását egy repülőtéren vagy a légtérben.

Kiállítók:

- 2.vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár

- HM EI Zrt.

- Nemzeti Közszolgálati Egyetem

- MyActionCam Magyarország

- Magyarországi Drón Koalíció

- IVAO (International Virtual Aviation Organisation)

- Droneshop

Egyesületek:

- Drónpilóták Országos Egyesülete

- Légtér.hu Kft

- UAS Hungary

A rendezvény a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható.

További információ: https://www.reptar.hu/rendezvenyeink.html

 

 

(forrás: RepTár Szolnok)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk