hirdetés
hirdetés

Egyesült Arab Emirátusok: csillogó varázs a Premio Travellel

A körutazásokat szervező Premio Travel meghívta néhány partnerét egy tanulmányútra, ahol bemutatta az Egyesült Arab Emirátusokba szervezett megújult programját. A 6 napos utazás során a vendégek megtekintették a legjelentősebb látnivalókat, illetve néhány kiemelt szállodát is végigjártak, hogy utasaik részére a lehető legpontosabb információkkal szolgálhassanak.

hirdetés

A magas színvonalú szolgáltatások sora már induláskor megkezdődött, hiszen a világ egyik legjobb légitársaságával, az Emirates-szel repültek Budapestről közvetlen járattal Dubajba. A mintegy 5 órás repülőút során élvezhették a minőségi kiszolgálást és a fedélzeti ellátás nyújtotta lehetőségeket (kényelmes ülőhelyek saját monitorral és szórakoztató rendszerrel, nagyvonalú poggyászkeret, italfogyasztás, valamint főétkezés gyanánt egy 3 fogásos meleg étkezés biztosított).Az első két éjszakát Dubajban töltötte a csoport egy kényelmes, minden igényt kielégítő négycsillagos szállodában, innen a napi programok is könnyen elérhetők voltak. Dubajban megnéztek több hotelt, majd esti programként egy hangulatos hajózáson vettek részt, ahol finom, svédasztalos vacsorát szolgáltak fel és élőzene tette teljessé a hangulatot, amit csak tovább fokozott a folyóról látható, fényárban úszó városkép.

Harmadik nap Abu Dhabiba látogatott a társaság, ahol a méltán híres és gigantikus méretekkel rendelkező Zayed Sheik mecsetet nézték meg. A világ 8. legnagyobb mecsetének meglátogatásával pompás élménnyel gazdagodhattak a résztvevők. Az épületegyüttes megtekintése során különös hangulat varázsolja el az idelátogatókat. Ez az élmény akkor lesz teljes, ha pár percre megállunk az oszlopos árkádok alatt, és hallgathatjuk a müezzin imáját. A nap második felében néhány városi szálloda meglátogatása volt a program, és az éjszakát is Abu Dhabi egyik szállodájában töltötte a csoport.

A negyedik napon újra Dubaj volt az úti cél, hiszen a Burj Khalifa nem maradhatott ki az útitervből. A világ legmagasabb épületében található 124. emeletre mintegy 58 másodperc alatt érkezett fel a csapat. Az élmény leírhatatlan, a kilátás káprázatos. Leérkezés után a rövid szabadidőt a világ legnagyobb bevásárlóközpontjában töltötték, a Dubai Mallban. Délután egy hamisíthatatlan sivatagi szafarin vettek részt, ahol a dzsipek „vágtázva” keltek át a vörös homokdűnéken. Ennek lezárásaként egy finom és tartalmas vacsorán fogyasztottak finom fogásokat, amit dervis-show és hastáncbemutató követett. A bátrabbak kipróbálhatták a sivatagi boardozást is.

Az út megkoronázásaként a 4. és az 5. éjszakát Ras al Khaimah-ban töltötte a csoport, egy csodás ötcsillagos hotelben. Itt egy teljes napi pihenés következett feltöltődéssel, napozással, fürdőzéssel. A résztvevők a szálloda gyönyörű fehér homokos partján élvezhették az all Inclusive kiszolgálást és a hotel nyújtotta számos szolgáltatást.

Az utolsó napon korai indulást követően szintén közvetlen járattal, az Emirates légitársaság járatával tért haza a csoport Budapestre.

Nem titok, hogy a Premio Travel azért szervezte ezt a tanulmányutat, hogy megmutassa partnerei részére, milyen színvonalú és szervezésű utazásokat szervez, és hogy az utazásközvetítő irodák dolgozói első kézből adhassák át a lényeges tudnivalókat utasaik részére. Fontos tudni, hogy a Premio Travel egy körutazásokat szervező utazási iroda, vagyis minden utazáskor magyar nyelvű idegenvezető van a csoporttal, az utazási csomagok tartalmaznak egész napos kirándulásokat, de pihenésre is van lehetőség. Elsősorban olyan utasok részére ajánlják programjaikat, akik szeretnének sok érdekes információt megtudni az idegenvezetőtől, és szívesen kelnek útra akár minden nap is a kint tartózkodás alatt.

A napokban megjelent katalógust az összes partnerüknek postázták, és ajánlataik megtalálhatók az XML-rendszerekben is.

További információ és együttműködéssel kapcsolatos kérdések:

+36 99 310 940 vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vagy keresse fel a megújult honlapot: www.premiotravel.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk