hirdetés

Egyiptomban is összetartanak a Kart(h)agósok

Szigeti Ferenc, a Karthago együttes alapítója és vezetője még akkor is ragaszkodik az észak-afrikai ősi város nevéhez, ha épp kikapcsolódni készül. Nemrég ugyanis Egyiptomba utazott, nem mással, mint a Kartago Toursszal, a nyaralásáról pedig egy fotóval üdvözölte az utazási iroda munkatársait.

hirdetés

A Turizmus Online kérdésére Szigeti Ferenc elmondta: Hurghadába utazott, és a Mövenpick hotelben szállt meg. „Általában szeretem a jó minőségű szállodákat, ezekben nem lehet csalódni Egyiptomban. Jó itt vendégnek lenni, mert az arabok kedves, udvarias és igen figyelmes vendéglátók” – mesélte. 

A Karthago zenekar vezetője ezzel a képpel üdvözölte a Kartago Tours munkatársait
A Karthago zenekar vezetője ezzel a képpel üdvözölte a Kartago Tours munkatársait


A nagy nyári turné miatt a zenész csak egy hétre tudott elszakadni itthonról, de nem ez volt az első alkalom, hogy Egyiptomba utazott. Elmondása szerint több éve jár ide, mert nagyon szereti a fantasztikus klímát, a gyönyörű és páratlan Vörös-tengert, a remek vendéglátást és természetesen a különleges történelmi nevezetességeket. Mivel már szinte mindent látott korábban, ezért mostanában inkább csak búvárkodni és pihenni jön.„A jelenlegi helyzet egyfelől kissé szokatlan, mert látványosan kevés a turista, elsősorban az orosz utazások befagyasztása miatt, másfelől viszont rendkívül kényelmes, mert a szállodákban nincs tumultus, semmiért nem kell sorbanállni, mindig van szabad hely a strandokon, ugyanakkor a szolgáltatások és a vendéglátás ugyanolyan magas színvonalú, mintha telt házzal menne a hotel. Ahogy érzékeltem, erre különös gondot fordítanak a szállodákban. Most emiatt is jól éreztem magam Egyiptomban, remek kikapcsolódás volt ez az egy hét” – tette hozzá Szigeti Ferenc.

A Kartago Tours hurghadai charterlánca május 29-én indult el. Az utazásszervező egy tanulmányutat is szervezett Egyiptomba a partnerirodák és újságírók részére, amelyen munkatársunk is részt vett, és amelyről hamarosan a Turizmus Online-on is beszámolunk.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Kiadónk társoldalai