hirdetés
hirdetés

Ezek a legújabb megoldások a turizmus digitalizációjára

Futourism címmel új, egynapos szakmai konferenciát szervez a turizmus digitalizációs lehetőségeiről a Bitport.hu. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Szallas Group és az Informatikai Vállalkozások Szakmai szervezete támogatásával megvalósuló eseményre 2022. május 5-én várják a szállodai és turisztikai szakembereket a budapesti Aquaworld Resortban - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

hirdetés

A turizmus digitalizációs lehetőségei iránt érdeklődő szakembereket, a beszállítók és megoldásszállítók képviselőit egyaránt megszólító Futourism 2022 konferencia igyekszik átfogóan feldolgozni az iparág digitális kihívásait. A résztvevők a legújabb megoldások mellett képet kaphatnak az eszközök bevezetésének, mindennapi alkalmazásának folyamatáról, illetve a jövő turisztikai és szállodaipari digitalizációs lehetőségeiről. Az előadásokat szakmai eszmecserék, viták kísérik a turizmus legégetőbb feladatairól.

Jelen és jövő egy napba sűrítve

„Egy konferencia akkor érdekes, ha képes feltárni a jelen problémáit, és azokra releváns megoldási javaslatokat kínál; valamint ha fel tudja villantani, hogy milyen trendek várhatók a jövőben. Ennek szellemében állítottuk össze szakmai partnereink segítségével a Futourism 2022 programját, amely első alkalommal az érintett szereplők edukációjára is nagy hangsúlyt fektet” – nyilatkozta a konferencia programigazgatója, Dervenkár István, a Bitport.hu portál főszerkesztője.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A rendezvény tematikája három fontos területre koncentrál: az üzemeltetés digitalizálási lehetőségeire (pl. adatalapú üzemeltetés, PMS, felhős és XaaS modellek, IoT, energetikai megoldások, fenntarthatóság), a vendégszerzés digitális eszközeire (dinamikus árazás elmélete és gyakorlata, integrált ügyfél-információs rendszerek, chatbotok, online értékesítési csatornák optimalizálása stb.), valamint az újszerű vendégélményt biztosító megoldásokra (AR/VR, vendéginformációs rendszerek, hotelTV rendszerek stb.).

Előad többek között Szigetvári József, a Szallas Group vezérigazgatója, Kovács Balázs, a Dunakavicsok podcast társszerkesztője, a régiót jól ismerő újturizmus-szakértő, Varga Csaba, Danubius Hotels központi üzemeltetési és HR-igazgatója, Hegedűs Attila, Dentons Réczicza Ügyvédi Iroda partnere, az egyik legelismertebb hazai szállodafejlesztési szakértő. A digitalizációval összefüggő biztonsági kihívásokról a területet testközelből ismerő szakember beszél: Halász Viktor rendőr százados, az NNI Kiberbűnözés Elleni Főosztály Felderítő Osztályának vezetője. A konferencia részletes programra itt olvasható.

Időpont: 2022. május 5. csütörtök, 9:00-19:00
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)
Részvételi feltételek és a program: Futourism 2022 (https://futourism.hu)


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk