hirdetés
hirdetés

Glázer Tamás is részt vett az Edutus Főiskola Turizmus Alumni találkozóján

A Turizmus Világnapja alkalmából az Edutus Főiskolán második alkalommal került megrendezésre a Turizmus Alumni találkozó.

hirdetés

Mivel az Edutus Főiskola egyedüli magyarországi felsőoktatási intézményként társult tagja az UNWTO-nak, a Turizmus Világnapjának megünneplése számukra kiemelt esemény.

2015. szeptember 25-én, immáron második alkalommal került megrendezésre a Turizmus Világnapjához kötődően az Edutus Főiskola Turizmus Alumni találkozója a Falk Miksa utcai reprezentatív rendezvényközpontban, ahol volt hallgatók, volt és jelenlegi oktatók, valamint meghívott vendég vettek részt.

A délelőtt folyamán flashmobbal készültek a Turizmus Világnapja alkalmából két helyszínen, a Hősök terén és a Szent István-bazilikánál, ahol a jelenlegi hallgatók a nagysikerű Waka Wakát táncolták el, ami az alumni találkozó meglepetés záró produkciója is volt egyben.

Az esti alumni találkozó nyitóbeszédét dr. Jandala Csilla, az Edutus Főiskola rektora, egyben a Turizmus-vendéglátás szak (korábbi Idegenforgalmi és szálloda szak) megalapítója, vezetője tartotta, majd pedig Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese köszöntötte a résztvevőket.

A nyitóbeszédek után a játéké volt a főszerep, ahol oktatók és hallgatók vegyes csapatokba kerültek és négy feladatot kellett teljesíteniük. A feladatok teljesítése után került sor a pezsgőkoccintásra és vacsorára, közben borkóstolási és az Almatár jóvoltából almalékóstolási lehetőség is volt. A kóstoltatókon kívül volt és jelenlegi hallgatókkal, oktatókkal történő szakmai kapcsolatépítési lehetőség céljából jelen volt még az eseményen a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont két képviselője is.

A gyakorlatorientált képzésre példa, hogy a rendezvény- és animációs feladatok lebonyolítását a főiskola harmadéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói, valamint másodéves felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgatók végezték.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk