Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója

A ház új menedzsere, Blaske Gergely, májusban csatlakozott az ötcsillagos ház csapatához.

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakember májustól a The Unbound Collection by Hyatt brandhez tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda felsővezetéséhez tartozik, a Food & Beverages terület igazgatójaként.

 

Korábban a Four Seasons szállodalánc egységeiben - Budapesten, Londonban, Hampshire-ben és a Seychelles-szigeteken - töltött be vezetői pozíciót. A vendéglátás területén végzett munka hamar hivatássá és szenvedéllyé vált, maximalistaként tekint magára. A Párisi Udvar Hotel Budapestre és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie-re komoly kihívásként tekint.

„Az igazi luxus fokmérője a kiváló ételek és italok mellett a személyre szabott, makulátlan szervíz által megvalósított vendégélmény. Aranyszabály, hogy úgy kell bánnunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak”, mondta új pozíciója kapcsán.

A Párisi Passage étterem a jelenleg hatályos rendelkezéseket betartva a szálloda lenyűgöző passzázsában és a teraszon is várja vendégeit új étlappal, amin olyan különlegességek is helyet kaptak, a korábban nagy sikernek örvendő marha bourguignon újragondolt változata, a könnyed nyári homárkrémleves, vagy az örök klasszikus Párisi Kocka.

 

Blaske Gergely elérhetőségei: E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36 20 342 0780

 

Forrás: Párisi Udvar / Turizmus Online


Még vasárnap éjfélig csodálhatja: javában tündököl a pécsi Fényfesztivál

Még vasárnap éjfélig csodálhatja: javában tündököl a pécsi Fényfesztivál 

Pénteken kezdetét vette a Zsolnay Fényfesztivál, amely már az első napon ezreket vonzott Pécs belvárosába.
Lezárult a Tokaj témáját feldolgozó grafikai tervpályázat

Lezárult a Tokaj témáját feldolgozó grafikai tervpályázat 

Hatvan pályázótól érkezett százhúsz alkotás a megadott határidőig.
Határtalan nyár – fesztivál fesztivál hátán

Határtalan nyár – fesztivál fesztivál hátán 

Magyarország, Erdély és a Felvidék kínál minőségi zenét minden korosztálynak a következő hét fesztivál eseményein.
Emiatt marad el a tűzijáték Cegléden

Emiatt marad el a tűzijáték Cegléden 

Bár ellenérzések korábban is felmerültek a pirotechnikai bemutató kapcsán, ezúttal egészen más állt a háttérben.
Le kell bontani egy balatoni kilátót

Le kell bontani egy balatoni kilátót 

Életveszélyessé vált a faszerkezet.
Jönnek a Székesfehérvári Királyi Napok

Jönnek a Székesfehérvári Királyi Napok  

Székesfehérvár belvárosa idén nyáron ismét megelevenedik.
Nagyon alacsony a Duna! – figyelmeztet a vízi rendőrség

Nagyon alacsony a Duna! – figyelmeztet a vízi rendőrség 

Az alacsony vízszint miatt a fő hajózási útvonal jelentősen beszűkült.
Már várják a négylábú strandolókat Fonyódon

Már várják a négylábú strandolókat Fonyódon 

Megnyitotta az idei szezont a fonyódi kutyabarát fürdőhely.
Titokzatos Erzsébet-portré a Gödöllői Királyi Kastélyban

Titokzatos Erzsébet-portré a Gödöllői Királyi Kastélyban 

A Gödöllői Királyi Kastély egy eddig ismeretlen, különleges Erzsébet királyné-portréval gazdagította gyűjteményét.
Augusztusban PanyolaFeszt

Augusztusban PanyolaFeszt 

A tavaly nagykorúvá cseperedett PanyolaFeszt komoly missziót vállal évről évre, fontos ügyeket karol fel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.